Horoscop, marți, 1 ianuarie, 2019

Horoscop. Peștii sunt  stresați, dar nu cumva exagerează gravitatea unor lucruri?  Balanțele au  incredere deplina in drumul lor, să-șin spună cu tarie ca duce numai spre acel succes la care visază si ai sa vezi ca asa va fi. 

Balanță – Horoscop 1 ianuarie, 2019

Ai incredere deplina in drumul tau, spune-ti cu tarie ca duce numai spre acel succes la care visezi si ai sa vezi ca asa va fi. Nu renunta nicio clipa la aceasta incredere, pentru ca ea e resursa principala care te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

Nu conteaza ce spun altii, nu conteaza ca multi te vor privi cu suspiciune, pentru ca tu crezi in visul tau oricat de ciudat ar suna. Cat timp te bazezi numai pe fortele proprii, nu ai de ce sa-ti faci griji, pentru ca tu stii foarte bine ce resurse imense ai!

Mergi pe calea ta, ajungi la succes, si la urma le vei arata tuturor ca ideea ta era demna de incredere. Iar acum si de lauda!

Scorpion – Horoscop 1 ianuarie, 2019

Joci un rol important intr-o discutie, pentru ca sfatul tau este mobilizator pentru o persoana careia ii lipseste curajul. Tu ai o vorba buna pentru ea, ai un cuvant de incurajare care il va ajuta pe acesta sa treaca peste un blocaj si sa faca pasi mari inainte.

Ai de ce sa fii mandru pentru ajutorul oferit, pentru ca poti vedea cu ochii tai ce salt mare se resimte acum in planurile celui din fata ta.

Fara tine, ar fi stat mult timp in acelasi loc fara stie ce e de facut, or, cu tine alaturi, parca a prins din nou viata. Sustine-l, incurajeaza-l, motiveaza-l cum stii tu mai bine.

Săgetător – Horoscop 1 ianuarie, 2019

Priveste spre viitor cu optimism si incredere, sigur ca totul va iesi exact asa cum e mai bine pentru tine!

Nu trebuie nici sa te cramponezi de o idee fixa, nici sa ai anumite asteptari, ci sa lasi lucrurile sa se aseze de la sine si ai sa vezi, la final, ca era chiar mai bine decat ceea ce, poate, ai sperat initial.

Deschide-ti inima si mintea sa primesti toate resursele necesare pentru a merge mai departe, fara sa pretinzi neaparat ceva anume, fara a face planuri prea detaliate. Uneori asteptarile devin limitari deoarece, dorind ca lucrurile sa se manifeste dupa un anumit scenariu, ai putea scapa din vedere alte cateva cai mult mai bune. Lasa-te dus de val si vei merge in directia buna!

Capricorn – Horoscop 1 ianuarie, 2018

Priveste in jurul tau si descopera ce larga e lumea! Nu esti singur in acest univers si, mai ales, ai un rol major in viata celor pe care ii ai alaturi.

Viata e un continuu schimb de idei, de energii, de daruri, ca atare bucura-te de ceea ce primesti de la ceilalti si ofera si tu inapoi inzecit. E imposibil doar sa dai, sigur primesti si tu in aceeasi masura! Fiecare cadou pe care il dai poate cladi o lume mai buna, deci nu te opri din procesul daruirii.

Altruismul tau atrage alaturi de tine ca un magnet pe altii care au si ei ceva de oferit, caci schimbul de daruri e sincer! Daruieste si primeste, bucura-te de acest minunat schimb de daruri, pentru ca sigur tu ai ce are nevoie cel de langa tine iar el, la randu-ti, te va rasplati cu ce stie el mai bine.

Vărsător – Horoscop 1 ianuarie, 2019

Unii ar putea sa se distreze pe seama viselor tale, dar ei nu stiu pe ce te bazezi si e normal sa te ironizeze. Continua sa visezi, dar asigura-te mai intai ca nu sunt simple iluzii, ca nu sunt himere imposibile dupa care alergi la nesfarsit, deci revizuieste-ti din cand in cand orizonturile.

Mai bine iti alegi tinte mai accesibile, mai mici, si apoi treci la urmatoarea, si apoi la urmatoarea, pentru ca, din aproape in aproape, vei ajunge mult mai usor la marele scop, decat daca te-ai concentra asupra unuia singur, mult prea inalt pentru resursele tale actuale. Ai bifat o etapa din planurile tale?

Perfect, treci la urmatoarea, si ai sa vezi ca asa se implinesc cel mai bine visele. Indrazneste sa visezi, nu te lasa oprit de elan de cei care nu au incredere in visele tale, si lasa-ti creativitatea sa cladeasca!

Pești – Horoscop 1 ianuarie, 2019

Esti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani marunti si diseci firul in patru fara rost, prea stai si analizezi fiecare chichita cand lucrurile ar putea reveni mult mai usor la normal.

Fa-le si tu mai relaxat, chiar si cu un dram de superficialitate, pentru ca a le lua pe toate atat de in serios nu e in beneficiul tau.

Calmeaza-te si ocupa-te de ce ai de facut cu un soi de amuzament, ca si cum ar fi o distractie, nu ceva atat de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine daca abordezi un zambet pe figura si le vezi ca pe o joaca.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel