HOROSCOP, marți, 9 ianuarie 2018

Balanță

Stresul ajunge azi intr-un punct de maxim din cauza unei vesti picate ca din senin peste tine. Iti strica toate planurile de azi si da peste cap tot ce aveai in gand, pentru ca trebuie sa faci imediat loc acelei schimbari intr-o agenda si asa arhi-incarcata.

Nu mai stii cum sa gestionezi situatia, de ce sa te apuci mai intai, si e firesc sa nu-ti mai vezi capul de treburi in asemenea situatie. Cel mai tare te deranjeaza ca, intr-un program deja haotic, te mai trezesti si cu aceste situatii neprevazute care s-ar putea sa ceara intaietate, deci e normal sa fii atit de nervos si de agitat, cand nu stii cum sa le aranjezi pe toate mai bine.

Scorpion

E suparator pentru tine sa dai deoparte un proiect ce parea sa evolueze foarte bine. Crestea sub ochii tai, inflorea de la o etapa la alta, dar azi, nu se stie din ce motive, ti se cere sa abandonezi corabia. Nu ai deocamdata nicio explicatie logica de ce trebuie sa renunti la ceva ce mergea bine, dar intuitia ta iti spune sa parasesti de urgenta locul, chiar daca deocamdata orizonturile par senine.

Presimtirea ta e un semn ca se apropie furtuna, desi nimic nu anunta inca acel pericol iminent, deci tine cont de ceea ce ti se transmite pe diverse cai subtile si nu te tine cu dintii de acel aparent succes in derulare. Daca renunti acum, ai timp sa salvezi cate ceva inainte de a fi prea tarziu maine.

Săgetător 

Nu te mai plange cat de greu iti e, cat de lovit de soarta esti, desi nu e genul tau sa faci asta. Ai o atitudine de om impovarat, lovit, se parca ai cara pe umeri toate necazurile pamantului, or, nu esti cu nimic mai diferit decat majoritatea oamenilor.

Daca ai privi in jur, ai vedea ca sunt altii si mai napastuiti, si mai stresati, ca esti ca toti ceilalti, la urma urmei, parte dintr-un mecanism in care toata lumea lupta sa supravietuiasca. Lasa pesimismul si lamentarile deoparte si implica-te serios in rezolvarea problemelor care te macina, poate chiar unindu-ti fortele cu altii care trec si ei prin aceleasi situatii dificile.

Capricorn

Esti obosit, ai parcurs un lung drum pana aici si ai tot acumulat poveri prea grele pe suflet. Nu le mai duce dupa tine, fa ceva sa scapi de acest balast emotional inutil, care contine toate atasamentele tale din trecut. Duci dupa tine amintiri, regrete, resentimente, doruri, se vede ca n-ai uitat si n-ai iertat diverse situatii de altadata care au devenit sursa epuizarii tale psihice de acum.

In astfel de momente ai nevoie de o pauza, de vindecare, de o eliberare, deci cauta acea cale de a arunca gunoiul, de a-ti linisti sufletul, de a inchide acele cutii de amintiri care ar fi trebuit de mult sa fie inchise.

Vărsător

Nu te lasa dus de val incotro duce curentul, pentru ca nu pasivitatea e solutia la problema ta de acum. Ar fi mult mai bine sa iei taurul de coarne si sa aprticipi efectiv la marea provocare.

Nici nu e genul tau sa astepti pasiv, privind de pe margine, tocmai de aceea esti invitat sa actionezi, sa te implici, sa contribui, sa te alaturi, sa fii parte dintr-un angrenaj in care fiecare are un rol bine stabilit. Lasa comoditatea sau frica de a face ceva, si fa un pas inainte ca sa-ti arati disponibilitatea de a prelua sarcina ce ti se cuvine, iar apoi vei fi si tu parte componenta dintr-un sistem care duce spre succes.

Pești 

Schimbarile cele mai bune din viata ta necesita o viziune complet noua asupra directiei de mers. A continua sa vaslesti in acelasi ritm, cu aceleasi mijloace si in acelasi mod ca inainte, nu va aduce nicio modificare in viata ta, tocmai de aceea primul pas pe care trebuie sa-l faci e sa privesti din alt unghi decat inainte.

Chiar si cea mai mica schimbare de decor, chiar si cel mai neinsemnat detaliu in plus pe ordinea de zi va genera mai apoi un sir intreg de reactii in lant, care vor duce la schimbarea mult visata. Fa un pas in afara cercului monoton cu care erai obisnuit, iar transformarile vor incepe sa curga. Rupe rutina!

Citește mau multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel