HOROSCOP, marți, 6 iunie 2017

Balanță

Lasa deoparte tendinta de a-ti asuma tu toate greselile si vinile, pentru ca nu esti vinovat de nimic. Nu e nevoie sa te tot sacrifici de dragul altora, ci mai degraba atragi atentia celor care ar avea tendinta de a arunca tot pe umerii tai toata responsabilitatea, deoarece vina e la altii. Nu inseamna ca fugi tu de raspundere, ci doar ca privesti adevarul sincer in ochi si arati unde este fisura. Nu e la tine, deci de ce sa platesti tu oalele sparte de altii? Fii corect si arata cine este vinovatul, mai ales ca toate indiciile duc in aceeasi directie. Dezvinovateste-te, tu nu ai nicio contributie la situatia creata.

Scorpion

Fii atent cum te porti azi in fata unui profesor sau superior care, daca nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sanctiona aspru. Nu ai dori sa atragi replici severe la adresa ta, ca atare taci si suporti o situatie chiar daca nu esti deloc de acord cu ea. Consideri ca uneori trebuie sa mai accepti si conditii defavorabile, constient ca acestea sunt pretul ce se cere platit pentru succesele tale viitoare. Oricum tu esti obisnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu pentru tine sa tolerezi situatia.

Săgetător

Daca nu ai libertate deplina de actiune, parca nu esti in stare de nimic constructiv. Lupta pentru dreptul tau de a face ceva pe cont propriu, de a fi propriul stapan, pentru ca tu crezi in ideile tale si merita sa le faci ascultate. Sunt mai originale si mai deosebite decat altele, si, ca tot ce-i nou, sunt greu de acceptat de cei mai conservatori din fire, de fapt chiar asa ca tine! Daca ti-ar urma sfaturile, multi ar avea de castigat, dar sunt reticenti la noutate. Chiar si tu, la prima vedere!

Capricorn

Ai grija cum discuti cu un prieten care trece prin momente mai dificile, pentru ca si un sfat amical venit il poate supara si mai tare. E atat de fragil din punct de vedere emotional, incat chiar si cel mai banal semn de apropiere il poate irita, ca atare trebuie sa te porti cu manusi cu un astfel de om! Asculta-l, incearca sa-l intelegi si doar daca iti cere ajutorul, ofera-i-l, ca nu cumva sa vada in gestul tau sincer si dezinteresat, o incercare de a intra in intimitatea sa. Stai deoparte pana ce-ti spune ca are nevoie de ajutor, altfel mai mult strici.

Vărsător

Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca stai ca pe ghimpi. E o asteptare placuta totusi, deoarece iti legi toate sperantele entuziaste de acea clipa la care vei ajunge curand. Ba chiar ai dori sa sari deja peste unele etape ca sa vezi deja acel punct atins. Nu te grabi, chiar si aceasta asteptare are rolul ei, pentru ca te face sa privesti cu si mai multa bucurie evenimentul ce te va face fericit.

Pești

Sansa cea mai mare nu e unica, ci poate aparea din doua directii in acelasi timp. Posibil sa fii atat de norocos incat sa profiti si de una si de alta la fel de bine. Parca trece un inger protector pe deasupra ta si iti ofera o a doua sansa cu privire la o situatie care nu ti-a iesit prea bine data trecuta sau iti aseaza pe tava mai multe optiuni la fel de profitabile, si doar de alegerea ta depinde asupra careia te opresti. Mai tragi un loz si, surpriza, e tot castigator! Nu trebuie sa fii atat de suspicios in fata intamplarii, ci sa te bucuri ca esti tu norocosul!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel