HOROSCOP, marți, 5 decembrie 2017

Balanță

Iubirea nu inseamna a-i cere celuilalt sa se schimbe pentru a fi asa cum iti doresti tu, ci sa-l iubesti asa cum e, fara a incerca sa-l transformi intr-o marioneta. Vei intelege asta si azi, printr-un moment care te sfatuieste sa renunti la vise, la anumite asteptari, poate imposibile, la un anumit standard si sa te multumesti sincer cu ceea ce primesti.

Iubirea cere de multe ori renuntari si compromisuri, dand dovada de flexibilitate si capacitate de adaptare la realitate. Vei vedea ca vei primi mai mult decat te astepti daca nu ridici stacheta foarte sus!

Scorpion

Ai mare grija la informatia pe care o iei de buna, pentru ca poti da startul unei etape noi in afacerile tale dar care se va baza pe o mare greseala. Poti fi pacalit de niste aparente frumoase, la prima vedere, dar dupa ce le vei da deja curs sa iti dai seama ca ai fost inselat.

Deschide bine ochii inaintea oricarui nou inceput, pentru ca exista acest risc prin preajma: de a porni intr-o directie cu mai multe cai de interpretare iar dintre ele tu o alegi pe cea mai nesigura, doar pentru ca aparent pare mai usoara. Informeaza-te din mai multe surse inainte de a crede ceva!

Săgetător

Te bucuri de tot ce faci cu entuziasm si pasiune, pentru ca se vede ca iubesti viata si oamenii si nu refuzi nicio ocazie de a profita de darurile frumoase din fiecare zi. Spui da oriunde te-ai duce, razi, glumesti, te distrezi, iar aceasta atitudine joviala si optimista devine sursa ta de energie pentru ceea ce va urma de acum inainte.

Consideri ca nu are rost sa te cramponezi de ceea ce-ti lipseste, ci dimpotriva, scoti si mai mult in evidenta ceea ce ai din belsug si sustii ceea ce vrei sa obtii. De investitia ta de energie depinde ceea ce vei primi incepand de maine!

Capricorn

Esti nerabdator sa ajungi mai repede la un anumit moment de care ti-ai legat cele mai mari sperante. E o chestiune de suflet, deci linistea sau fericirea ta depind de acel moment caruia ii atribui insusiri speciale.

Poate e prima intalnire cu persoana care te atrage, poate e un eveniment major in cuplu, de aceea emotiile tale ajung acum la cote maxime. Simti ca insusi destinul isi lasa amprenta pe acest moment deosebit si de aceea astepti enorm de la el, ca si cum ti-ar schimba viata!

Vărsător

Te preocupa banii mai mult ca oricand, nu neaparat pentru ca nu ai avea de unde primi, ci pentru ca ar fi mare nevoie de o sursa suplimentara! Gandeste-te serios la asta, mediteaza asupra acestui aspect, sfatuieste-te cu altii, pentru ca sigur detii tu o solutie de rezerva!

Poate cineva iti face o propunere de a castiga un ban in plus, poate exista un obiect pe care il poti vinde cu un pret bun sau ai un talent care, daca ar fi mai bine valorificat si pus in practica, ar deveni o sursa excelenta de venit pentru tine. Nu te multumi cu ce ai, ci insista asupra gasirii unei noi directii financiare decat cea obisnuita.

Pești

Nu te sperie deloc finalurile de drum, dimpotriva, le tratezi ca pe o ocazie excelenta de a te apuca imediat de altceva. Ca atare azi spui adio unei etape si deja te concentrezi asupra celei care vine la rand.

Ai extras, din pasii parcursi pana acum, exact invatamintele potrivite si stii ce ai de facut de acum inainte. Chiar daca unii sunt derutati ca pun punct acum unui demers, tu esti constient ca acest final era necesar pentru a incepe, de maine, un drum nou. Punct... si de la capat!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel