Horoscop, marți, 31 iulie, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Scorpionii nu sunt lasaâi sa te manifeste în voie, de parca cineva s-ar afla mereu lângă aceștia, iar pentru Săgetători, e posibil să nu le meargă toate conform planificării de acasă, dacă vor pleca la drum. 

 

HOROSCOP, BALANȚĂ, MARȚI 31 IULIE

Tot ce primesti azi de la viata, de la oameni, de la cei dragi, de la evenimentele pe care le traiesti au o conotatie afectiva puternica, de parca ti-ar umple sufletul de o fericire maxima.

Poate vine o veste ce te emotioneaza la maxim.

Poate intalnesti o persoana care iti face inima sa tresalte. Poate ti se face o declaratie ce iti confirma faptul ca joci un rol central in viata altcuiva de la care astepti chiar mai mult decat un simplu gest de afectiune.

Ofera si tu aceeasi caldura, aceeasi emotie prin tot ceea ce faci si daruiesti, pentru ca schimbul de sentimente si vorbe calde e in centrul atentiei.

HOROSCOP, SCORPION, MARȚI 31 IULIE

Nu esti lasat sa te manifesti in voie, de parca cineva s-ar afla mereu langa tine si-ti taie elanul sau iti pune pumnul in gura.

Nu poti sa fii tu insuti in asemenea companie, pentru ca ai tendinta de a-ti infrana orice impuls, din cauza celui care te tot trage de maneca sau incercarile tale de a te exprima se soldeaza cu interpretari gresite ale intentiilor tale.

Ai mereu senzatia ca, orice ai spune se intelege exact pe dos, din cauza unui mare blocaj de comunicare de care, momentan, nu poti trece.

Mai bine taci si astepti sa se clarifice lucrurile.

HOROSCOP, SĂGETĂTOR, MARȚI 31 IULIE

Atmosfera este relaxata si prietenoasa in jurul tau, te simti bine printre cei care iti tin companie, de parca ati fi prieteni de-o viata.

Esti apreciat pentru simpla ta prezenta care face bine unui prieten care iti ducea dorul si te tot invita ba la o discutie, ba la o cafea...

Aveti acum ocazia de a sta de vorba si a recupera timpul cat nu ati fost impreuna.

Ar fi chiar o zi potrivita pentru a iesi undeva in oras, la o cofetarie, la o cafenea, pentru ca este exact atmosfera favorabila dialogului, distractiei, socializarii, deci nu refuza invitatiile.

HOROSCOP, CAPRICORN, MARȚI 31 IULIE

Daca pleci la drum, e posibil sa nu-ti mearga toate conform planificarii de acasa, dar fii sigur ca vei gasi de fiecare data alternative astfel incat sa-ti atingi scopurile.

Ceva se schimba pe parcurs: mijloacele de transport, compania, orele de plecare, destinatia chiar, oferindu-ti-se altceva in loc. Nu e chiar ceea ce ai dorit la plecare, dar tot e ceva si te vei adapta situatiei din mers.

Poate nici nu e o calatorie de placere, nici una dorita de tine in acest moment, pentru ca ai fi avut alte treburi in acelasi timp, dar totusi pleci la drum, pentru ca e o deplasare obligatorie.

HOROSCOP, VĂRSĂTOR, MARȚI 31 IULIE

Nu prea iti ies treburile asa cum ai fi dorit, incat vei spune ca e o zi intesata de ghinioane si piedici.

Parca nimic nu merge, nimic nu inainteaza si e normal sa abordezi o atitudine negativista si pesimista cand vezi cate se aduna.

Daca vezi ca anumite planuri stau pe loc, oricate eforturi depui, mai bine le abandonezi pentru o vreme, ca sa te apuci de ele altadata, cand vei fi depasit aceste hopuri.

Stai pe loc, asadar, nu insista asupra acelor aspecte care nu au nicio sansa sa se rezolve azi, si mai fa si tu o pauza in care sa nu mai faci nimic!

HOROSCOP, PEȘTI, MARȚI 31 IULIE

Cineva intervine brutal in spatiul tau personal si strica toata armonia care se instalase peste unele planuri, e un musafir nepoftit, o veste bomba, o surpriza neplacuta, dar nu trebuie sa te lasi coplesit de furtuna care intra in casa ta.

Valul va trece, deci nu trebuie sa te enervezi o data in plus. Ai rabdare, foloseste-te de toate instrumentele tale pozitive de rabdare, toleranta, diplomatie, pentru a reveni la o atmosfera pasnica, asa cum iti place.

Nu-i lasa pe ceilalti sa-ti strice ziua cu nervii lor si nici nu fi ca ei. Ramai calm orice ar fi!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel