Urmărește emisiunea live


Horoscop, marți, 28 august, 2018

Horoscop. Gemenii privesc spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare şi entuziasm. Pentru Lei, dragostea are nevoie şi de lucruri palpabile pe care să se bazeze, nu numai de emoţii aprinse şi de vorbe dulci.

Horoscop, 28 august 2018, BERBEC

Tu, singur, poţi duce la îndeplinire un proiect care a ajuns într-un punct sensibil. Nu aştepta de la alţii soluţii, când totul stă doar în puterea ta de a-ţi aduna forţele, de a te concentra asupra ţelului propus, de a-ţi impune punctul de vedere cu mai mult curaj. Nu alţii îţi pot spune ţie ce e de făcut, ci totul stă numai în puterea ta.

Ai calităţi de lider, ştii ce vrei, poţi să atingi ce doreşti, deci trebuie doar să depăşeşti slăbiciunea care te-a cuprins pe moment şi să aştepţi momentul potrivit pentru a acţiona. Da, poate nici nu dormi noaptea de îngrijorare şi stres, dar din insomniile tale se nasc şi soluţiile curajoase!

Horoscop, 28 august 2018, TAUR

Ce-a fost a fost, nu mai contează! Lasă în urmă tot ce nu-ţi mai serveşte şi zboară liber spre ceva nou. Nu te mai crampona de vechi ghiulele pe care le-ai tot cărat prinse de picior, ci profită de ocazia aceasta de a evada din zona care ţi-a blocat evoluţia.

Gata, se presupune că ai găsit ieşirea din impas şi acum ai libertate deplină de mişcare, de gândire, de decizie.

Nu mai privi înapoi, deoarece, trecând mereu în revistă ce n-a mers, ce ai pătimit, nu faci altceva decât să-ţi tai singur aripile. Orizonturile sunt din nou limpezi şi senine, numai de tine depinde să-ţi deschizi larg aripile din nou şi să zbori cât mai departe!

Horoscop, 28 august 2018, GEMENI

Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare şi entuziasm. Dacă ai putea să-ţi păstrezi acest tonus până la capăt, roadele promiţătoare pe care le aştepţi se vor ivi şi mai repede, deoarece reuşita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investeşti.

Alungă orice urmă de suspiciune sau de teamă şi ia-l pe pot în braţe în faţa oricărei provocări! Vei vedea cu bine încep să se aşeze toate acela locul lor numai datorită acestei atitudini de învingător!

Horoscop, 28 august 2018, RAC

Cei îndrăzneţi şi entuziaşti te împing de la spate să continui ce ai început, ba chiar să extinzi şi mai mult aria acţiunilor, în timp ce alţii, mai conservatori din fire, îţi pun beţe în roate şi încearcă că îţi taie tot avântul cu predicţii sumbre.

Tu decizi dacă merită sau nu să investeşti energie în sensul care ţi se deschide în faţă, fără să laşi pe alţii să intervină în treburile tale.

Tu apreciezi cel mai corect rezultatele eforturilor depuse şi, dacă vei ajunge la concluzia că e un consum inutil de timp şi energie, te vei opri. Dar deocamdată mergi mai departe, să vezi ce iese!

Horoscop, 28 august 2018, LEU

Dragostea are nevoie şi de lucruri palpabile pe care să se bazeze, nu numai de emoţii aprinse şi de vorbe dulci. Partenerul aşteaptă de la tine un gest concret prin care să înţeleagă mai bine ce intenţii ai de la relaţia voastră.

Un angajament solid, un proiect comun care să consolideze relaţia sau o investiţie în care amândoi să implicaţi resurse mari de timp, de bani şi de energie sunt dovada clară că amândoi sunteţi dispuşi să mergeţi mai departe cot la cot.

Depăşiţi faza iubirii incipiente şi treceţi la o etapă superioară: clădiţi ceva împreună.

Horoscop, 28 august 2018, FECIOARĂ

Taci şi suportă unele condiţii care nu prea îţi convin, la prima vedere. Nu-ţi place deloc să o faci pe umilul, când tu ai o atitudine de lider şi orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea că o poziţie inferioară, un ton scăzut şi puţină modestie nu strică deloc.

Ai multe de câştigat de pe urma unei astfel de atitudini, după principiul capul tăiat sabia nu-l taie. Taci şi suportă unele condiţii defavorabile acum, pe moment, pentru că ceea ce poţi obţine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merită efortul.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel