HOROSCOP, marți, 24 ianuarie, 2017

Berbec

 Desi esti un militant aprig impotriva banalului si rutinei, de data aceasta reusesti sa te adaptezi acestor conditii. Extragi din monotonia din jur informatia potrivita pentru a te putea concentra la actiuni de lunga durata, deloc ofertante pentru un om dinamic ca tine. Descoperi acele maruntisuri care se potrivesc perfect preocuparilor tale actuale. Nu astepta doar evenimente stralucitoare, ci multumeste-te si cu fleacuri cotidiene de care ai parte azi la tot pasul si care iti sunt de folos. Vestile bune, informatiile utile sau sprijinul necesar pot aparea si in cea mai comuna forma.

Taur

Conflictele dintre generatii se pornesc de la orice, dar noroc ca esti tu acolo ca sa-i asezi la masa tratativelor si a-i ajuta – sau obliga – sa ajunga la un compromis. Adevarul poate fi undeva la mijloc, de aceea e nevoie de un arbitru impartial asa ca tine pentru a judeca la rece situatia si a oferi o solutie care sa multumeasca ambele tabere. Sigur exista o cale de mijloc de care pot profita si unii si altii, dar, pentru ca fiecare o tine pe a sa, nimeni nu o gaseste. De aceea esti tu de fata, pentru a oferi o idee salvatoare acceptabila, reciproc avantajoasa, pe cale amiabila.

Gemeni 

Verdictul pe care il primesti azi in urma unui conflict puternic te favorizeaza si e normal sa fii multumit de rezultate. Consideri ca ti s-a facut dreptate si jubilezi in sinea ta si in fata inamicilor care ti-au pus doar bete in roate. A meritat sa ai rabdare, sa lupti cu toate puterile pentru a-ti demonstra nevinovatia si a primi din nou ceea ce ti se cuvine, dar nu te culca totusi pe laurii victoriei. Riposte mai pot veni si de acum inainte din partea celor care tot mai considera ca li se cuvine ceea ce ai obtinut tu pe merit.

Rac 

Tu nu ai curaj sa spui stop unei situatii care nu mai poate continua in acelasi mod. Exista altcineva alaturi de tine care ofera o solutie mai buna in situatia de fata. Ba e chiar ceea ce aveai nevoie, dar cel mai greu, pentru orgoliul tau, e sa recunosti ca e solutia optima. Ceva iti spune ca e jenant pentru reputatia ta sa recunosti ca nu stii ce trebuie facut, dar daca ideea sosita de la aceasta persoana cu mai multa experienta e buna, nu strica sa o apreciezi sincer si sa o pui in practica. Nu poti fi doar tu primul sau cel mai bun de fiecare data; mai exista si altii deasupra ta!

Leu 

Joci un rol important in sarcinile zilei, pe de o parte pentru ca iti asumi ceea ce-ti revine cu simt de raspundere si vointa, si, pe de alta parte, pentru ca reusesti sa ii mobilizezi si pe ceilalti la treaba astfel incat sa ajungeti impreuna la un rezultat demn de lauda. Dai randament in activitati in care trebuie sa-i impingi de la spate pe altii, pentru ca ai un talent special de a le arata, prin exemplu personal, celor care nu prea au chef de treaba ca ceea ce visati, impreuna, are sorti de izbanda daca va uniti cu totii fortele.

Fecioara

Cand primesti de la cei din jur atatea semne de apreciere la adresa ta, capeti mai mult curaj de a duce mai departe ce ai inceput. Practic, primesti exact energia si motivatia de a termina un proiect care a evoluat foarte bine iar de dragul celor care au aratat ca au incredere in tine, iti aduni si ultimele forte pentru a pune punctul final. Ai cu ce te lauda, lasa modestia la o parte si arata-le tuturor ce a iesit din mainile tale si de ce ai fost capabil. Nu a fost un succes facil, ai muncit mult ca sa ajungi aici, iar rezultatul merita expus lumii. Vei primi felicitari: le meriti!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel