HOROSCOP, marți, 23 mai 2017

Balanță

Te atrage fantastic un domeniu nou care presimti ca iti va deschide poarta spre un alt orizont, mult mai interesant al vietii tale sau al carierei tale viitoare. Esti ca la inceputul unui curs nou de specializare, spre o lume care iti place, care iti stimuleaza ambitia, creativitatea si dorinta de afirmare. Apuca-te serios de treaba, constient ca urci pe un nivel superior, care va cere enorm de la tine, dar atat timp cat interesul tau ramane la maxim, roadele acestui studiu se vor arata foarte repede! Ai norocul sa cunosti si oameni care merita toata admiratia si respectul tau, care te motiveaza sa acumulezi repede informatia noua. Ei sunt un exemplu demn de urmat catre succes!

Scorpion

Ai castig de cauza intr-o polemica aprinsa, pentru ca detii multe informatii certe pe marginea subiectului aflat in discutie, dar si o atitudine mai sigura, care iti garanteaza suprematia in fata rivalilor. Nu te lasi influentat nici de agresivitatea sau combativitatea celor din jur, si nici nu cobori ochii in fata celor puternici, ci faci un pas in fata si arati concret ce stii sa faci mai bine. Cand ai ocazia de a-ti demonstra maiestria in domeniul tau forte, nimeni nu te poate intimida.

Săgetător

Ca sa poti depasi starea de timiditate crescuta, ai avea nevoie de o garantie, de ceva cert pe care sa te poti baza. Atat timp cat nimeni nu ti-o ofera, parca ai calca pe coji de oua, permanent speriat de ce s-ar putea intampla. Lupta cu aceste emotii negative, pentru ca si ele pot fi sursa unor evenimente neplacute, deoarece atunci cand abordezi o actiune sigur pe tine si fara nicio frica, nimic nu te mai poate intimida. Informatia menita sa-ti alunge teama poate aparea!

Capricorn

Trebuie sa mai lasi si tu un pic garda jos, si, daca tot ai sincer nevoie de ajutor, sa accepti sa vina catre tine. Poate uneori orgoliul tau e prea ridicat si nu te lasa sa admiti ca nu stii cum sa iesi dintr-un anumit impas, dar tu ai trimis, cu gandul, spre ceruri ruga ta si urmarile sale deja se indreapta catre tine. Nu te teme sa-ti recunosti limitele si slabiciunile, absolut firesti la orice om, ca atare nu refuza sfaturile si sprijinul. Ceea ce primesti azi e cat se poate de curat, de sincer si in beneficiul tau si, daca-l respingi, vei regreta mai apoi ca ai fost cu nasul pe sus si ai rata sansa. Accepta deci ajutor!

Vărsător

Cineva drag trece printr-un moment critic si suferi si tu alaturi de el, de parca ar fi problema ta. Pui mult suflet in necazurile altora, incat unii ar putea profita de bunavointa ta, tocmai pentru ca stiu ca te dedici intru totul problemelor in care sunt implicati. Totusi, discerne cu mai multa grija cine merita cu adevarat ajutorul tau, ca nu cumva unii sa-ti spuna ca au cele mai mari probleme doar pentru ca stiu ca tu vei face tot posibilul sa-i ajuti. Unii chiar nu merita efortul, deci trebuie sa alegi cu grija cui ii oferi sprijinul!

Pești

Cine te are pe tine azi in echipa de lucru, are numai de castigat, pentru ca sfaturile primite de la tine se vor dovedi a fi salvatoare. Impartasesti cu drag ceea ce stii fara a astepta nimic in schimb, pentru ca aceasta este forma in care intorci si tu celor din jur ceva din serviciile pe care ti le-au oferit acestia cu alte ocazii. Esti un consilier intelept care ofera cele mai inteligente solutii chiar si la cele mai complicate probleme, pentru ca privesti lucrurile logic si impartial. Ceilalti ar trebui sa-ti urmeze indrumarile, pentru ca sunt sfaturi bune!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel