Horoscop, marți, 19 iunie 2018

Zodii care nu suferă din dragoste
Zodii care nu suferă din dragoste

Horoscop. Scorpionilor le plac să stea în medii cât mai populate, nicidecum de unul singur, iar pentru Săgetători este bine să nu se lase  învinși de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare.

HOROSCOP BALANȚĂ MARȚI 19 IUNIE

Eşti extrem de ocupat iar contactul cu lumea este foarte aglomerat, fiind într-o continuă agitaţie toată ziua.

Nu-ţi propune azi deplasări la distanţe foarte mari, pentru că nu deţii toate resursele pentru a face faţă unor călătorii mai lungi. Mult mai potrivite ar fi deplasările scurte, prin împrejurimi, pentru că e nevoie de tine repede înapoi acasă.

Chiar dacă eşti deja la drum, vei descoperi că apar tot felul de situaţii nedorite care nu te lasă să călătoreşti conform planurilor făcute de acasă, şi ori eşti nevoit să stai pe loc, ori să-ţi modifici traseul din mers.

HOROSCOP SCORPION MARȚI 19 IUNIE

Îţi place să stai în medii cât mai populate, nicidecum de unul singur la tine acasă, de aceea vei ieşi oriunde vezi cu ochii, cu sau fără un motiv anume.

Unde-i loc de socializare, hop şi tu, de aceea eşti cel mai uşor de găsit în spaţii deschise, în aglomeraţie, în locuri publice, unde dorinţa ta de comunicare e satisfăcută din plin.

Ce-i drept, unde sunt atât de multe tipuri de oameni, se mai pot încinge şi dispute, dar încearcă să le detensionezi cu o glumă, nu tot cu ton ridicat.

HOROSCOP SĂGETĂTOR MARȚI 19 IUNIE

Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru că ai şi tu ceva de spus.

Disputele sunt la ordinea zilei, dar deşi eşti un negociator înnăscut care preferă să facă pace foarte repede, de data aceasta contradicţiile te irită şi pe tine şi sari la atac.

Vei fi mulţumit că ţi-ai apărat punctul de vedere în faţa celor care spun nu la orice. Nu te lăsa însă atras în capcana celor nervoşi, pentru că ei abia aşteaptă să te scoată din sărite şi să te domine cu agresivitatea lor.

HOROSCOP CAPRICORN MARȚI 19 IUNIE
Ce bine te simţi! Inima ta e uşoară, sufletul împăcat, pentru că învălui tot ce este legat de sufletul tău într-o aură luminoasă, plină de iubire!

Cu cât tratezi lucrurile din jurul tău, chiar şi pe cele mai neplăcute, cu mai multă toleranţă şi înţelegere, cu atât viaţa ta e mai liniştită şi mai ordonată, ca atare nu te stresa singur pentru cine ştie ce fleacuri.

Nimic nu e atât de grav în viaţa ta încât să cauţi nod în papură la orice! Bucură-te de lucrurile simple şi frumoase ale vieţii, pentru că de acolo îţi poţi extrage tu liniştea!

HOROSCOP VĂRSĂTOR MARȚI 19 IUNIE

Te afli într-o companie aparent plăcută, dar după câteva discuţii, vei începe să-i priveşti pe ceilalţi cu un dram de suspiciune, de parcă ai presimţi că au şi ceva de ascuns.

Nu te baza întru totul pe promisiunile lor, pentru că ai putea avea de suferit de pe urma generozităţii ieşite din comun dar care nu se va materializa în nici un fel.

Mai bine te bazezi doar pe forţele proprii, decât să crezi tot ce ţi se promite acum sus şi tare!

HOROSCOP PEȘTI MARȚI 19 IUNIE

Decât să cauţi mereu vinovaţi pentru problemele care îţi tot apar în cale, mai bine ai învăţa ceva din toate!

Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu eşti singurul responsabil, pentru că nu ai ştiut să profiţi de ocaziile care ţi s-au oferit. Încăpăţânarea de a nu-ţi recunoaşte greşelile a generat alte situaţii neplăcute şi, mai devreme sau mai târziu, şi acestea vor ieşi la lumină cerând de la tine şi mai multe eforturi pentru a le echilibra.

Stai un pic şi priveşte-te cu realism în oglindă şi, dacă descoperi că eşti totuşi vinovat de o anumită eroare, grăbeşte-te s-o repari

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel