Horoscop, marți, 18 septembrie, 2018

Horoscop. Pe Tauri nu-i  deranjează nimic în jurul lor, abordează o atitudine relaxată indiferent ce au auzi de la ceilalţi. Pentru Raci ar fi bine să nu se cramponeze de fleacurile care îi ţin pe loc, pentru că nu merită atâta atenţie.

Horoscop, 18 septembrie 2018, BERBEC

Intervii în dispute şi totul revine la normal foarte uşor, pentru că ai un talent aparte de a negocia, de a calma spiritele şi de a-i aduce la masa tratativelor chiar şi pe cei mai agresivi inamici. Cu calm, fără să judeci pe nimeni, ajuţi la împăcarea taberelor adverse, dar nu va fi uşor pentru tine. Te vei simţi epuizat la finalul conflictului, dar mulţumit că ai avut un rol cheie în rezolvarea situaţiei, chiar dacă adeseori armele vor fi îndreptate şi spre tine. Certuri, neînţelegeri, animozităţi mai vechi sunt uitate ca prin minune, totul datorită ţie!

Horoscop, 18 septembrie 2018, TAUR

Nu te deranjează nimic în jurul tău, abordezi o atitudine relaxată indiferent ce ai auzi de la ceilalţi. Deşi nimereşti de multe ori în medii tensionate în care planează animozităţi şi neînţelegeri, parcă nici nu le vezi. Perfect, rămâi aşa de detaşat până la capăt ca să nu-ţi strici ziua din cauza nervilor altora. Simte-te bine şi ocupă-te de ceea ce-ţi face ţie plăcere, fără a asculta problemele interminabile care îi frământă pe ceilalţi. Le ai şi tu pe ale tale, fără îndoială, dar azi faci complet abstracţie de motivele de supărare de până mai ieri.

Horoscop, 18 septembrie 2018, GEMENI

Încearcă să fii imparţial în judecăţile tale de valoare, pentru că treci printr-o situaţie în care chiar nu ai voie să ţii partea nimănui şi nici să ai propriile tale preferinţe. Chiar dacă inima ta înclină într-o anumită direcţie, ţine sub control această slăbiciune, pentru că acum trebuie să rămâi surd la influenţe care ar putea să te impresioneze cumva. Va trebui să extragi o concluzie, să dai un verdict sau o notă clară, fără a ţine cont de nimic din ce auzi în jurul tău. Bazează-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima îţi spune!

Horoscop, 18 septembrie 2018, RAC

Nu te crampona de fleacurile care te ţin pe loc, pentru că nu merită atâta atenţie. Se vor rezolva mai repede şi mai uşor decât ai crede dacă nu ai căuta nod în papură şi nu te-ai critica întruna! Mai treci peste unele aspecte minore, fă-te că nu le vezi, deoarece sunt mărunţişuri care chiar nu merită atâta încrâncenare şi consum energetic. Cu un dram de umor, ceea ce ai din belşug, şi cu puţină superficialitate, vei vedea că ceea ce până mai ieri părea de nerezolvat, azi îşi pierde complet semnificaţia şi pare banal. Aceasta e atitudinea justă: ignoră!

Horoscop, 18 septembrie 2018, LEU

Nu lua la modul personal hopurile inerente de pe parcursul misiunilor tale, pentru că şi ele au rostul lor, acela de a te pune la încercare, de a-ţi testa ambiţia şi dorinţa de a reuşi, ca atare nu te împovăra inutil de suferinţe. Uneori, se ajunge mai lent şi mai anevoios la marile vise, dar, pentru că drumul e ceva mai sinuos, cu atât mai mare va fi satisfacţia atunci când vei ajunge la capăt. Priveşte cu responsabilitate drumul pe care l-ai ales şi nu te abate de la acest curs, nici măcar când dai piept cu mari probe. Nu e nimic atât de greu sau de dramatic încât să nu poţi duce la îndeplinire, deci du-ţi sarcina la capăt!

Horoscop, 18 septembrie 2018, FECIOARĂ

Ai acum toate mijloacele concrete pentru a pune în practică o idee excelentă. Totul e să porneşti acum, pentru că această zi este benefică unor iniţiative concrete, palpabile, constructive. Pui efectiv umărul la treabă pentru a construi ceea ce ţi-ai propus şi deţii toate resursele pentru a reuşi: şi ambiţie, şi răbdare, şi inventivitate, şi curaj, deci mai e doar o chestiune de timp până vor apărea primele rezultate. Îţi place ceea ce iese din mâinile tale.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel