HOROSCOP, marți, 18 aprilie 2017

Balanță

Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat. Toate revin la normal si se reinstaleaza echilibrul si calmul peste situatia care te stresa la maximum. De unde se vede cata nevoie ai uneori de o parere avizata din afara!

Scorpion

Inainte de a atrage atentia asupra ta pentru o eventuala noua iubire, ar trebui sa te privesti pe tine insuti cu mai multa afectiune. Acorda-ti mai multa atentie, ocupa-te mai mult de corpul tau sau de aspectul exterior. E un moment bun sa faci o schimbare in modul tau de a fi, deci poti incepe cu alimentatia, cu regimul de viata, cu lookul, cu parul sau machiajul, pentru ca de aici ar putea surveni si o serie de schimbari in modul in care te vor vedea ceilalti. Ai toate sansele sa atragi ochii tuturor asupra ta daca decizi chiar de azi o transformare profunda, vizibila, uimitoare pentru ceilalti si chiar si pentru tine.

Săgetător

Se aduna multa lume in jurul unui eveniment de care toti sunt cumva interesati si esti si tu chemat sa te alaturi acestui colectiv. E ca o sarbatoare comuna, ca o adunare in jurul unui eveniment important la care fiecare isi aduce cumva contributia. Se simte un aer proaspat in acest mediu, dialogul merge ca uns si e o placere pentru toata lumea sa intre in legatura unii cu altii, sa dialogheze, sa colaboreze. Orice activitate colectiva, in care se pune pret pe reciprocitate si cooperare poate fi de succes, deci alatura-te celor care gandesc ca tine.

Capricorn

Chiar daca nu ai curaj sa spui chiar acum, pe loc, ca planul la care visezi este In totalitate realizabil, nu te lua dupa senzatia de moment. Da, poate exista si animozitati, poate ai dat piept cu suficiente amanari si refuzuri, dar ai sa vezi intr-o zi ca toate aceste piedici de pe parcurs au avut rostul lor. Cui ii plac usile trantite in nas, ai sa spui? Nimanui, dar cand vei ajunge la final vei intelege, ba chiar vei aprecia, ca ti s-au dat atatea hopuri pe parcurs, pentru ca si ele faceau parte din scoala vietii. Ai invatat sa lupti, sa nu renunti, sa crezi cu tarie in succesul final, sa nu abandonezi, altfel cum ai fi aflat ca le poti face pe toate? Nu tot ce pare greu sau rau, la prima vedere, chiar e in dezavantajul tau!

Vărsător

Stresul devine coplesitor astazi incat te face sa reactionezi aiurea la diversele provocari care se ivesc in cale. Inainte de a lua decizii capitale, incearca sa te linistesti, ca sa nu iti exprimi ultimul cuvant intr-un moment de stres maxim. Ai putea regreta mai apoi ca nu ai gandit mai indelung, ca nu ai luat decizii in momente mai linistite, ci sub imperiul emotiilor negative de moment. Se poate vorbi de o criza, cand nervii te-ar putea face sa actionezi ciudat, agresiv, impulsiv, stricand totul peste noapte. Ia o pauza daca vezi ca esti prea agitat, pentru ca nu poti chibzui sau hotari corect la nervi.

Pești

Din optimismul debordant cu care tratezi tot ce se petrece in jurul tau se nasc azi proiecte creatoare de exceptie. Esti stimulat sa visezi pana departe, ai curajul sa adaugi noi si noi detalii la scopul propus si esti incantat sa vezi ce bine evolueaza toate intr-o directie promitatoare. Primesti suficiente garantii, informatii folositoare, indrumari benefice ce duc spre scopul ales, incat nu stai pe loc, ci folosesti fiecare clipa pentru a mai completa cumva tabloul frumos pe care il creezi. Bucuria cu care privesti rezultatele visate te impinge mai repede inainte, ca atare fa si azi un pas intr-acolo!

Citște mai multe pe teotrandafir.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel