HOROSCOP, marți, 16 ianuarie 2018

Balanță 

Nu-ti plac oamenii lenesi si te tot gandesti cum sa-i implici mai mult la treaba pe cei de langa tine care nu se pot concentra la ce au de facut. Unii incearca sa se fofileze in fata sarcinilor, altii paseaza tot greul pe umerii altora, dar daca vrei sa-i atragi si pe ei, n-are rost sa le tii cine stie ce predica inutila, ci sa pui osul la treaba. Prin exemplul tau personal, vor vedea ce e de facut si nu vor putea sta la nesfarsit pe margine. Apuca-te tu de treaba, arata-le cum se face, cum e mai bine, si vei vedea ca te vor urma si ei curand. Pune mana pe unelte si construieste chiar tu ce vrei sa atingi, nu te baza pe altii!

Scorpion

Ce e de facut cand exista doua lucruri pe care le iubesti la fel de mult in acelasi timp? Cum sa te imparti intre ele? Asa te vei simti si azi, tras intre doua atractii la fel de puternice: doua iubiri, doua relatii, doua locuri la fel de frumoase de vazut, doua pasiuni la fel de mari de urmat. Va trebui sa iei o decizie, oricat de greu ti-ar fi, dar chiar daca totusi vei alege doar una dintre variantele care iti fac cu ochiul, tot vei ramane cu gandul la cealalta, intrebandu-te cum ar fi fost daca alegeai invers. Poate reusesti sa le impaci pe amandoua, macar o perioada.

Săgetător

Te bucuri de o stare de dolce far niente care nu te reprezinta de obicei, pe tine, un om mereu in miscare, dar probabil aveai nevoie de putina odihna. Dormi cateva ore in plus, te rasfeti in tratamente care fac bine trupului sau sufletului, iti permiti sa te ocupi de lucrurile carte iti fac placere sau poate iti permiti o zi de vacanta. Ai dori sa dureze cat mai mult aceasta stare de bine, de confort emotional, de pace interioara, dar numai de tine depinde cum reusesti sa prelungesti aceasta binefacatoare tihna!

Capricorn

Esti in centrul atentiei, inconjurat de prieteni si colegi care au numai cuvinte de lauda la adresa ta. Ai reusit sa atingi un scop de care esti mandru si simti nevoia sa-ti impartasesti bucuria alaturi de cei care tin cu adevarat la tine. Se aduna multa lume in jurul tau la succes si esti magulit de toata atentia aceasta! Daca apare si motiv de petrecere, cu atat mai bine pentru tine, deoarece la asemenea succes se aude si veste de distractie. Poti spune ca toate iti merg bine si entuziasmul celor din jur te stimuleaza sa tintesti si mai departe!

Vărsător

Stai cu urechile palnie la tovarasul tau de discutie, pentru ca iti transmite niste solutii excelente la problemele care te preocupa acum. El e detasat de tot ce ti se intampla si vede lucrurile dintr-o perspectiva mult mai clara, ca atare sfaturile sale merita puse imediat in aplicare sau stocate in memorie pentru momentul in care vei putea sa te folosesti de ele. Ai multe de invatat de la un astfel de om, e ca o enciclopedie ambulanta de idei si informatii de mare valoare. Ai numai de castigat de pe urma discutiilor purtate.

Pești 

Este o zi de mare succes, orice ti-ai pune in minte, ti-ar iesi de minune! Indrazneste cat mai sus, nu te multumi cu lucruri marunte, pentru ca azi parca te-ai afla sub o aripa protectoare ce te ajuta sa faci orice, oricat de dificil ar parea. Daca ai un mare plan profesional in gand, hai, da-i startul acum! Daca ti-au picat ochii pe o persoana anume la care pana acum doar visai, hai, fa un pas in fata si cucereste-l! Toate sunt la cote maxime azi si esti ajutat de noroc, de curaj, de energie pozitiva pentru o reusita de proportii de care vei fi mandru.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel