HOROSCOP, marți, 10 ianuarie 2017

Berbec 

Nu ajunge doar sa visezi la lucruri minunate, la planuri extraordinare, ci uneori e bine sa te asezi la masa de scris si sa le transpui in cuvinte. Un plan de bataie vine stabilit, cu prioritati, directii, resurse, cu ce ti-ar trebui de la start pana la finish, ar face putina lumina printre dorinte si ti-ai da seama ca unele sunt mai usor de materializat decat ai crede. E un fel de programare pas cu pas, etapa cu etapa, care face ca gandurile tale sa prinda mai bine contur. Scrie o scrisoare pentru tine insuti sau pentru Univers, pentru ca primul pas spre materializarea unui gand e sa ti-l clarifici tu cat mai bine in minte, iar scrisul ajuta!

Taur

Intri intr-un mediu in care nu te simti in largul tau. Te cuprinde un fel de frica, de timiditate, de nesiguranta, si privesti la cei din jur ca si cum ar avea ceva cu tine. Nu exagera: nimeni nu are nimic impotriva ta, ci tu trebuie sa faci un efort de a te integra pe de-a-ntregul. Esti ocrotit si in deplina siguranta aici, dar trebuie sa astepti cateva ore sau poate cateva zile ca sa-i cunosti pe cei care te inconjoara. Comunicarea e totul ca atare apropie-te si tu de ei, pentru ca se pare ca tu ridici un zid de protectie intre tine si ei, fara sa-ti dai seama clar de ce faci asta. Zidul de protectie te tine in afara acestui grup, nu te ajuta sa fii ca ei!

Gemeni 

Nu tine in tine ceea ce te doare, pentru ca transformi o suparare intr-o frustrare, care, la un moment dat, tot va rabufni. Cauta o cale sa vorbesti cu cerul despre problemele tale, pentru ca primul pas e sa le eliberezi, sa nu le tot reprimi. Poate nu vrei sa pari un om slab, daca te plangi intruna de cine stie ce probleme, dar poti avea o discutie personala, intima, cu cineva de acolo, de sus, cu o entitate spirituala in care crezi – sfinti, ingeri etc – pentru ca cineva chiar te asculta. Ai incredere ca viata, destinul, Dumnezeu le rezolva pe toate, dar primul pas e sa spui cu inima deschisa ce te macina.

Rac

Ai luat candva niste masuri destul de drastice privind sanatatea ta, stilul de viata, alimentatia, medicatia, iar acum observi efectele benefice ale fostei tale decizii. Totul pare sa se fi imbunatatit ca prin farmec, si te simti mult mai bine in pielea ta. sanatatea ta cunoaste acum o evolutie mult mai buna, net superioara celei de acum cateva saptamani, si totul doar pentru ca te-ai concentrata supra acelor lucruri care iti fac bine. Ai redus mancarea, ai scos ceva din alimentatie, ai renuntat la un element nociv, ai organizat totul mai atent, si iata, acum se vede ce decizii intelepte si bune ai luat pentru propriul tau corp.

Leu 

Fii linistit, esti in deplina siguranta, si simti aceasta stare de bine mai ales cand esti in casa ta. Acolo e cel mai bine, cel mai sigur spatiu in care nimic nu te sperie, ca atare ideal ar fi sa petreci azi cat mai mult timp in spatiul pe care tu il numesti acasa, cu cei dragi alaturi, cu copiii in preajma, la un film, la un pahar de vin, facand ceea ce iti inspira armonie deplina. Parca s-au aranjat multe aspecte din viata ta, de aceea, cand esti tu cu tine insuti, spui ca totul e in ordine, iar echilibrul exterior si cel interior se resimt printr-o binefacatoare senzatie de confort.

Fecioara

Ai senzatia ca nu-ti gasesti locul printre oameni, ca esti dat la o parte, neglijat, marginalizat, dar e doar o senzatie eronata. Nimeni nu te alunga, ci, daca ai cumva acest sentiment, e pentru ca tu respingi compania anumitor persoane, tu spui nu la unele propuneri sau invitatii. Daca vrei sa te integrezi mai usor intr-un anumit mediu, fii tu cel care face compromisuri si nu ridica stacheta atat de sus, pentru ca nu ai parte doar de oameni la nivelul asteptarilor tale. Dar chiar daca sunt ceva mai jos, sigur poti gasi ceva in comun cu ei ca sa te simti bine.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel