HOROSCOP MAI 2018. Previziuni pentru toate zodiile

Astrele pregătesc schimbări pentru luna mai.

BERBEC

Deși evenimentele din mai vor fi destul de ostile și confuze pentru tine, reușești să privești lucrurile cu maturitate. Tot ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți armonios din punct de vedere personal.  

TAUR

Este posibil să fii pus în postura de a insista foarte mult atunci când este vorba de noile contracte pe care le vei încheia în plan profesional. Cu toate acestea, rezultatul este satisfăcător pentru tine. Această lună de primăvară parcă te readuce la viață.  

GEMENI  

Îți menții vitalitatea pentru mult timp. Reușești să finalizezi toate sarcinile profesionale care îți revin. În ceea ce privește viața personală, înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată. Alegerile din viața personală sunt de obicei greșite, ele te duc mereu spre vinovăție și te dezechilibrează chiar și psihic.

RAC  

Lasă-te condus de intuiție, de ceea ce îți dorești. Totul în viață este trecător, chiar și dezamăgirile de care ai parte. Timpul te ajută să le rezolvi pe toate. Trebuie doar să îi dai voie.

LEU 

Sentimente confuze te vor urmări în perioada următoare. Treci prin momente de cotitură, care conduc la un blocaj emoțional. E posibil ca partenerul de viață să aibă probleme de sănătate, și nu știi cum să reacționezi. Ai tendința să te ascunzi de tot ceea ce se întâmplă. 

FECIOARĂ 

Lucruri de neconceput pentru tine vor avea loc în perioada următoare. Teama care îți va invada sufletul și trupul îți va conduce, practic, toate acțiunile. 

BALANȚĂ 

Stările de neliniște continuă să te dezechilibreze la nivel emoțional. Familia devine din nou prioritară pe parcursul acestei luni. 

SCORPION

Conexiunile interpersonale sunt foarte importante în viaţa ta. Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te laşi condusă de intuiţie. Persoana iubită este avansată în funcţie şi îţi revine sarcina de a o ajuta să fie încrezătoare. 

SĂGETATOR

În perioada care urmează, la birou o să ai parte de zile destul de tensionate. Susținerea necondiționată din partea colegilor este vitală pentru tine. Ai parte de o echipă extraordinară.

CAPRICORN 

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă şi nimeni nu te poate ajuta în acest sens. Vrei să vezi unde te afli din punct de vedere emoţional. Investești timp și energie în dezvoltarea ta personală. 

VĂRSĂTOR 

Încrederea în propria persoană contează pentru tine. Ea te ghidează şi te ajută să iei cele mai bune decizii. Chiar dacă te simți judecată, nu pleci urechea în fața intrigilor.  

[citeste si]

PEȘTI 

Partea financiară îți va influența deciziile în plan personal, scrie elle.ro. Faci unele compromisuri destul de importante pentru relația pe care o ai. Unele evenimente sunt definitorii pentru cariera ta.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel