HOROSCOP, luni, 9 ianuarie 2017

Balanța

Ai mintea agera si debordezi de spontaneitate si originalitate, pentru ca toate replicile tale uimesc prin rapiditate si istetime. De fapt, toata lumea stie ca nimeni nu te intrece in domenii intelectuale, procesele gandirii fiind pentru tine extrem de iuti si precise, singurul tau defect fiind un dram de superficialitate care se strecoara in tot ce faci. Daca ai reusi sa te concentrezi mai mult, ai avea parte de rezultate ireprosabile, or, neglijenta, spiritul jucaus si graba iti pot crea neplaceri. Nu vei scapa fara o critica legata de neatentia cu care tratezi lucrurile importante.

Scorpion

Ai o multime de plati curente de adus la zi, dar inainte de a decide cat si unde dai, mai bine te-ai gandi la datoriile cele mai mari. Ele cer atentie mai mult ca oricand. Te vei simti mult mai liber dupa ce vei sterge de la lista de restante o suma cu multe zerouri. Fa un efort sa scapi de o factura care iti sta pe cap de ceva vreme. Chiar daca nu e o suma mare, ai tot amanat-o pana cand risti deja sa intri pe penalitati, ca atare fa tot posibilul s-o platesti ca sa scapi de-o grija si sa te poti gandi la alte plati viitoare.

Săgetător

Daca erai in cautarea unui colaborator care sa te sprijine intr-un anumit demers, azi ai toate sansele sa il intalnesti. Vei fi multumit de asocierea aceasta, pentru ca va participa cu tot ce stie in ceea ce construiti impreuna. Il vei privi cu respect si cu recunostinta, pentru ca ii apreciezi interventia si superioritatea in anumite privinte. Ai de invatat de la acest coechipier de nadejde si esti fericit ca ai gasit un om inteligent si demn de toata increderea. Acum puteti sa vasliti impreuna!

Capricorn 

Daca depasesti influenta nu tocmai placuta a celor care iti tin companie, ai ajunge usor la succes. Nu nimeresti in cel mai constructiv mediu, ci printre oameni pesimisti, tristi, care se tem de orice provocare si se plang intruna de ceea ce nu merge bine. Tu nu esti in aceeasi stare psihica, esti mai optimist, mai tonic, mai dornic de aventura, ca atare ori faci abstractie de asemenea tovarasie nefasta, ori incerci tu sa le ridici lor moralul. Poate au nevoie de o motivatie care sa-i scoata din apatie, iar acea motivatie poate veni de la unul ca tine, plin de energie si de chef!

Vărsător 

O vreme, lucrurile au evoluat lent si sigur intr-o directie promitatoare incat erai obisnuit cu acest ritm scazut, care iti convenea de minune, dar azi au capatat un ritm nou: faci un salt mare inainte. Te ia un pic prin surprindere, pentru ca tie iti plac lucrurile care evolueaza incet, dar vei vedea ca aceasta evolutie rapida e binevenita, pentru ca te duce mai repede la scopul visat. E semn ca ai muncit suficient pana aici iar acum intri pe ultima turnanta inainte de marele succes, si ca la ultima suta de metri e normal ca si viteza sa creasca semnificativ. Profita de acest vant prielnic si trage tare: esti tot mai aproape de materializarea unui vis!

Pești 

Esti inspirat azi de o voce interioara care iti sopteste permanent ce sa spui, cum sa actionezi, ce e de facut in diverse situatii. Este intuitia ta care te sfatuieste de bine, deci merita sa o asculti cu respect si cu incredere. Sunt mii de ganduri care-ti trec prin minte azi, si din toate acestea trebuie sa le alegi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine in situatia de fata. Nu deschide gura pana nu ai gandit de o suta de ori, deci faci o adevarata selectie de idei si de solutii din miile de variante care dau navala in mintea ta. Concluzia pe care o vei trage din acest proces de selectie va fi perfect adecvata tie! Chibzuieste si priveste in interiorul tau!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel