Horoscop, luni, 8 aprilie 2019

Horoscop. Una dintre relaţiile Balanțelor  se destramă din cauza problemelor de comunicare, iar Capricornii au încredere mai multă în ei înșiși şi în intuiţia lor.

Balanţă

Una dintre relaţiile tale se destramă din cauza problemelor de comunicare. Acum să vedem dacă este relaţia personală, o relaţie de afaceri sau dacă rupi iremediabil legătura cu un coleg de la muncă. Nu trage concluzii pripite. Dacă ai nevoie să te descarci, dă frâu liber emoţiilor. Mai bine să ştie lumea ce simţi, decât să considere că ai vreun plans ascuns. Seara ar putea fi rezervată unor reparaţii urgente în casă sau la autoturismul personal.

Scorpion

Este o zi a îngrijorării pentru tine. Vei fi pus să lucrezi în condiţii în care nu te simţi confortabil sau să înlocuieşti un coleg care este bolnav. Îţi pierzi rapid răbdarea şi astfel vei ajunge să fii implicat în mai multe discuţii în contradictoriu. Fă tot posibilul să nu răneşti sentimentele nimănui cu agresivitatea ta. Spre seara ar fi mai bine să stai singur, mai ales că acest consum enorm emoţional te poate afecta pe termen lung.

Săgetător

Orice cuvânt poate să facă diferenţa, aşa că ai grijă când vorbeşti cu vreunul dintre şefii de la muncă sau cu vreun poliţist. Nu e cazul să te joci cu cuvintele pentru că rişti să te arzi cu efect pe termen lung. Pe de altă parte, ai grijă la cei care încearcă să te vrăjească ameţindu-te cu un mare câştig. Cei mai buni bani sunt cei obţinuţi prin muncă. Nu plouă cu milioane la fiecare colţ de stradă aşa că nu pica pradă la invențiile altora.

Capricorn

Ai încredere mai multă în tine şi în intuiţia ta. Nu te arunca cu capul înainte, chiar dacă multă lume urmează cursul respectiv. Seara ar putea fi dedicată romantismului. Câştigi mult dacă îţi inviţi persoana iubită în oraş, la un restaurant sau la un cinematograf. Aveţi nevoie de o ieşire din rutină care schimbă mult traseul relaţiei. Sunt lucruri de bun simţ care pot fi extrem de profitabile pentru viaţa de cuplu.

Vărsător

Vărsătorii se îndrăgostesc lulea de un coleg de serviciu. Câteva schimburi de priviri transformă ceea ce părea o relație de prietenie într-o adevărată poveste de iubire, trăită individual și în secret. Cineva trebuie să spargă gheața, totuși, pentru ca potențial există iar chimia se simte de la metri distanță. De altfel, toată lumea pare a știe ce se întâmplă, lipsește doar să o spuneți în gura mare. Oricum nimeni nu va fi surprins. Poate voi doi, care ați irosit deja prea mult timp.

Pești

Peștii au un succes nebun la persoanele de sex opus și nici măcar ei nu înțeleg prea bine de ce. Primesc mesaje din senin, de la amici pe care îi considerau "pierduți", chiar și unii colegi de serviciu vin cu invitații dintre cele mai îndrăznețe - cert este că au de unde alege, dacă își doresc ceva mai mult decât o seară liniștită. Pe plan profesional, însă, situația nu e la fel de roz. Se adună cheltuielile, iar bugetul e prea mic pentru stilul de viață actual. Nu ar strica un plan de economii.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel