Horoscop, luni, 4 martie, 2019

Horoscop. Cheful de viață și distracții va atrage în preajmă nativilor din Balanță  multă lume, iar în acord cu natura lor  călătoare, Săgetătorii se avantă pe drumuri din prima zi a săptămânii.

Balanța

Cheful de viață și distracții va atrage în preajmă ta multă lume. Noroc că astrele te iubesc atât de mult, încât nu permit nimănui să-ți perturbe viață. Astfel că, se va restabili ordinea și disciplină rapid. Creativitatea ta este la cote înalte, indicat fiind să-ți folosești acest potențial cum se cuvine. Controversele vor fi la tot pasul. Răbdarea și discernământul trebuie avute intotdeuana la îndemână.

Scorpion

Activitățile domestice dau startul săptămânii. Relațiile familiale sunt încordate, astfel că fii foarte atent la ce se petrece în cămin. Te apucă și dorul de copilărie, de locurile natale sau de părinți, însă nu este timp pentru visare și nostalgii. Sunt o mulțime de lucruri ce trebuie rezolvate în aceste sector și trebuie să iei atitudine. Repară, renovează, renuntă la obiectele care îți prisosesc și trasează planuri domestice noi.

Săgetător

În acord cu natură ta călătoare, te avanti pe drumuri din prima zi a săptămânii. Întâlnirile sau dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la ordinea zilei. abordează totul cu prudența, deoarece sunt posibile răsturnări de situație greu de estimat. Poți să-ți planifici anumite forme de școlarizare, de care chiar ai nevoie. Recomandate sunt cursurile de dezvoltare personală, tehnici de relaxare și respirație. După-amiază este nevoie să te ocupi de treburile gospodărești.

Capricorn

Ești preocupat, în mod special, de chestiuni financiare. Sunt aspecte cotidiene, însă necunoscutul și neprevăzutul domnesc în acest sector de viață. Rezolvă doar ce simți că se poate, pentru că problemele de fond se vor rezolvă în alte momente. Sunt posibile cadouri sau recompense bănești, de care indicat este să te bucuri. Sigur că sunt mărunte, dar tocmai ele alcătuiesc deliciul vieții.

Vărsător

Începi ziua într-o formă excelentă. Ai chef de viață, debordezi de energie și împarți numai zâmbete și voie bună. Planifică toate treburile pentru următoarele zile, pentru că astrele te susțin bine în acest sens. O atenție deosebită ar trebui acordată capitolului financiar. Imaginea ta în societate este destul de controversată, astfel că o reevaluare a priorităților și atitudinii tale ar fi cea mai indicată.

Pești

Natură ta sensibilă are nevoie de retragere din forfotă vieții. Chiar dacă activitățile cotidiene îți solicita prezența, totuși nu îți poți dezlipi atenția de la sufletul tău. Indicat este să dai curs doleanțelor tale interioare, pentru că te vei descurcă foate bine. Sunt posibile stări confuze, îngrijorătoare, care au rolul de a te eliberă de poverile vieții. Ai nevoie de o schimbare totală de registru cotidian.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel