HOROSCOP, luni, 30 ianuarie 2017

Balanță

Nu te lasa impresionat de lacrimile sau povestile triste ale celor din jur care incearca sa umble la coarda ta sensibila. Tu nu esti asa acum, de data aceasta esti mult mai puternic, nu tii cont de slabiciuni, ca atare fragilitatea afisata de cei din jurul tau e un avantaj pentru tine ca sa iesi in fata sa te remarci. Cand ii vezi pe altii emotivi si timizi, profiti de auspiciile bune care te propulseaza direct in fata. Tu nu dai dovada de sensibilitate acum, ci dimpotriva, esti mai ambitios si ai ceva de spus inaintea tuturor.

Scorpion

Este o zi agitata in care vei cadea de multe ori in tirul altora si mai nervosi decat tine. Se stie ca ai limba ascutita, dar de data aceasta nimeresti in medii in care ceilalti sunt si mai agresivi, si mai furiosi, incat nu stii cum sa le tii piept. Te poti astepta la afronturi dure din partea unora care iti seamana. Deci ai ocazia sa vezi, prin intermediul lor, cum arati si tu cand iti sare tandara. Ei sunt oglinda propriilor tale manifestari violente, deci poti invata ceva din asta: sa iti mai domolesti furia atunci cand ceva nu-ti convine.

Săgetător

Ai multe motive de satisfactie, de parca ti s-ar oferi din mai multe directii exact acele lucruri de care are nevoie inima ta. cel mai bine ar fi sa te bucuri cu masura, sa nu te entuziasmezi prea tare, ci sa astepti ca lucrurile sa se aseze pe un teren sigur inainte de a le spune tuturor! Cea mai mare bucurie a zilei e anturajul pozitiv in care te afli, pentru ca ai norocul de a atrage alaturi de tine oameni tonici, veseli, optimisti, care iti ridica si tie moralul. Totusi, undeva in adancul inimii a ramas o farama de prudenta care-ti spune ca ceva ciudat poate sa se mai intample.

Capricorn 

Trebuie sa iei la bani marunti orice afacere in care sunt implicate sume mari, documente oficiale, acte importante, pentru ca exista riscul de a trece cu vederea o cifra de la care se poate declansa mai apoi o serie intreaga de probleme. O neglijenta minora, cum ar fi o virgula pusa gresit sau lipsa unui zero in coada unui numar pot fi erori banale la prima vedere, dar ale caror efecte se vor dovedi a fi mult mai grave. Verifica legalitatea tuturor tranzactiilor pe care le inchei azi, citeste clauzele contractuale cu atentie, pentru ca aici se pot infiltra erori periculoase.

Vărsător

S-a terminat o etapa din viata familiei tale si a venit vremea sa va luati ramas bun de la tot ce a fost. Ati invatat ceva din cele traite, dar nu mai are rost sa duceti mai departe capitolul tocmai incheiat. Este un moment excelent pentru a trasa o noua directie impreuna cu cei dragi tie, trecutul fiind de acum inainte doar o amintire sau sursa unor invataturi intelepte. Priveste spre viitor de acum, nu te mai intoarce inapoi decat pentru a accesa, din cand in cand, atunci cand ai nevoie, cate o idee, cate o lectie acumulata, cate o informatie de demult. Concentreaza-te spre ce va fi!

Pești

Nu ai parte de tovarasi cooperanti prin preajma. Propunerile tale raman fara ecou, parca ai vorbi la pereti, dar totusi insista sa-ti exprimi punctul de vedere in fata tuturor, in ciuda ostilitatilor la care esti supus. Pana la urma tot vei convinge pe cineva sa te asculte si sa nu mai respinga orice idee care vine de la tine. Prin exemplu personal, poti atrage atentia asupra ideilor tale, ca atare trebuie sa ai mai multa rabdare cu ceilalti, pentru ca unii asteapta mai intai dovezi palpabile inainte de a crede. Nu te supara asa de tare pe cei care resping dialogul.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel