Urmărește emisiunea live


Horoscop, luni, 3 februarie 2020

Începând de astăzi, pentru o perioadă, Racii  nu vor mai avea dreptate
Începând de astăzi, pentru o perioadă, Racii nu vor mai avea dreptate

Horoscop. Mercur, planeta comunicării, intră astăzi în semnul Peștilor, de unde va și retrograda din data de 17 februarie.

Berbec

Cu greu vei reuși să iei o decizie rațională. Și nu te recunoști. Poate că este mai bine așa, poate că nu ai toate datele necesare încă.

Taur

Este recomandabil să te abții să îți faci așteptări referitoare la bunul mers al acestei zile. Te vei lovi de confuzia oamenilor din jur.

Gemeni

Vei comite destule erori la serviciu din cauza faptului că te bazezi pe promisiunile din trecut ale șefilor. Trebuie să ai dovadă pentru orice.

Rac

Începând de astăzi, pentru o perioadă, nu vei mai avea dreptate. Deci este cazul să nu îți susții până în pânzele albe părerile. 

Leu

Bănuielile și suspiciunile nu sunt suficiente pentru a te determina să iei acțiune într-un domeniu.   Secretele altora, nici atât. 

Fecioară

Riști să fii mințit de către partener cu o ușurință fantastică. Și asta pentru că eviți partea mai dura a vieții, preferi să visezi. 

Balanță

Nu te baza deloc pe vorbele colegilor deoarece te vei lovi de un haos total pe urmă. Nu sunt rău intenționați, dar nici foarte maturi în această zi.

Scorpion

Cuvintele drăgăstoase spuse de partener te vor încărca și energiza. Poate îți vei deschide și tu mai mult sufletul față de el.

Săgetător

Nu este o zi bună să faci reparații, să redecorezi sau să cauți obiecte pe care nu le mai găsești de mult timp. De asemenea, evită să îți minți rudele.

Capricorn

Pentru tine, intrarea lui Mercur în Pești va fi prielnică. Vei deveni mai vorbăreț și mai inspirat în toate proiectele în care ești implicat.

Vărsător

Te-ai săturat să ai o situație financiară incertă. Vrei și tu odată pentru totdeauna să nu mai trăiești cu frică. Trebuie să ajustezi cheltuielile mici.

Pești

Ești ca un burete de informații, prinzi orice idee și ai multe propuneri. Totuși, pune-le și pe hârtie ca să fii sigur că nu le pierzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel