Horoscop, luni, 29 iulie 2019

Capricornilor le trec prin cap idei neobişnuite
Capricornilor le trec prin cap idei neobişnuite

Horoscop. Nativii din Balanță vor fi  foarte romantici și cu capul în nori, iar nativilor din Pești  este ziua în care petrec prea mult timp în faţa oglinzii, gândindu-se la cum ar putea face să arate mai bine.

Balanţă

Nativii din Balanță vor fi, astăzi, foarte romantici și cu capul în nori. Acest lucru v-ar putea ajuta la creativitate, însă v-ar putea crea probleme în relațiile profesionale. Oricum, nu este cazul să vă stresați sau să vă stricați cheful. Este foarte important să iubiți și să vă simțiți iubiți.

Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți, astăzi, să nu dea curs bârfelor. Indiferent de cei care vin să vă spune lucruri despre alte persoane sau despre persoane care ar fi vorbit despre voi, nu trebuie să reacționați. Veți dovedi tuturor că nu vă pasă de astfel de zvonuri, motiv pentru care vor fi descurajați să continue. Concentrați-vă în schimb pe planul vostru: găsiți-vă iubirea adevărat.

Săgetător

Astăzi este o zi a victoriei pentru tine. Iar această victorie poate veni sub forma unei eventuale promovări sau poate îmbrăca forma unei plecări într-o călătorie neaşteptată, dar care se anunţă extrem de atractivă. Totuşi, în materie de viaţă personală simţi nevoia unei oarecare independenţe. Încearcă să înveţi lucruri importante din fiecare experienţă în care eşti implicat. Dacă prietenii îţi cer ajutorul, ideal ar fi să-i susţii.

Capricorn

Îţi trec prin cap idei neobişnuite. Pe unele se merită să le pui în valoare, dar de altele ar trebui să uiţi rapid. Ai nevoie de eficienţă în tot ceea ce faci. Asta în special dacă vrei să-ţi îndeplineşti un obiectiv la care tinzi de mult. Dacă vrei să ţi se deschidă uşile, nu uita acasă diplomaţia şi forţa de a oferi complimente, chiar dacă unele nu se justifică. Spre seara te retragi în linişte pentru a-ţi aranja fără emoţii programul pentru zilele următoare.

Vărsător

Farmecul tău personal este la cote ridicate astăzi. Oamenii caută prezenţa ta pentru că îi bine dispui şi le oferi un plus de energie. Însă ai grijă la efortul depus pentru că vei ajunge să te resimţi. Caută momente în care să te mai gândeşti şi la tine şi să-ţi umpli timpul cu activităţi care te destind precum ascultatul de muzică bună sau cititul unei cărţi pe care ai început-o în urmă cu mult timp.

Pești

Astăzi este ziua în care petreci prea mult timp în faţa oglinzii, gândindu-te la cum ai putea face să arăţi mai bine. Nu uita că aspectul este mai puţin important decât personalitatea. Aşa că ar trebui să arăţi oamenilor că poţi fi altruist la nevoie şi îţi poţi oferi sprijinul dezinteresat. Dacă totuşi simţi nevoie de o schimbare fizică, poate ar fi momentul ideal să începi să mergi la o sală de fitness.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel