Horoscop, luni, 29 aprilie, 2019

Horoscop. Capricornii sunt presaţi cu o sarcină venită extrem de importantă venită din partea şefilor, iar  Peştii ar trebui să se abţină de la obiceiurile nocive. 

Balanţă

Balanțele vor avea nevoie, astăzi, de o plimbare liniștită în parc, pe marginea unui lac sau în pădure. Veți simți nevoia de a vă regăsi echilibrul, iar cel ma bun plan este acela de a regăsi cu natura. Toate energiile negative, problemele și stresul vor dispărea odată ce veți (re)descoperi mirosul ierbii, a pădurii și a aerului proaspă. Veți căpăta noi forte și veți găsi mult mai ușor soluții la problemele din viața voastră. Nu vă descurajați!

Scorpion

Scorpionii vor fi, astăzi, extraordinar de alintați. Veți simți nevoia să aflați cât de mult sunteți iubiți, chiar dacă voi nu prea arătați acest lucru persoanei iubite, familiei sau prietenilor. Ca de obicei, veți fi pe primul loc, iar toate poftele vă vor fi satisfăcute. După ce veți fi aflat tot ceea ce vă interesa, nu arătați dezinteres, așa cum obișnuiți, ci încercați, la rândul vostru, să oferiți cel puțin la fel de multă iubire precum primiți.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii riscă să piardă ceva important în viața personală sau la serviciu. Pentru a preveni această predicție, fii mai atent unde îţi laşi lucrurile. De asemenea, este important să încerci să controlezi tot ce mişcă în jurul tău ca să nu laşi lucrurile să-ţi scape de sub mână. Același sfat este relevant şi în viața personală. Amână achizițiile prin intermediul magazinelor online.

Capricorn

Capricornii sunt presaţi cu o sarcină venită extrem de importantă venită din partea şefilor. Este posibil ca, din nou, să îţi dovedeşti profesionalismul, vei avea parte de o întâlnire cu o persoană importantă. Există, de asemenea, astăzi o șansă să-ţi creşti veniturile. Cei care sunt implicaţi în afaceri, în producerea sau revânzarea oricăror bunuri pot fi extrem de norocoşi. Evită să te întâlneşti cu persoane dubioase, cunoscute prin intermediul rețelelor sociale. Capricornii căsătoriţi ar trebui să se abțină de la gelozie.

Vărsător

Mulți Vărsători vor avea parte de o zi de luni fără rezultate notabile. Vei cunoaşte, în schimb, persoane care te vor ajuta pe viitor, în carieră. Există o șansă să întâlneşti o persoană care are exact aceeași atitudine față de viață ca și tine. Astăzi nu se prevăd nici drame, nici certuri.

Pești

Peştii ar trebui să se abţină de la obiceiurile nocive. Renunţarea la vicii va fi mult mai uşoară dacă apelezi la sprijinul celor dragi. Evită orice persoană care se îndoieşte de succesul acţiunii tale. De asemenea, nu ar trebui să te implici în chestiuni care ar putea pune în pericol securitatea în afaceri sau la locul de muncă. O ceartă cu şeful va creşte acest risc exponenţial. Trebuie să te gândeşti la modul în care să te reîcarci cu energie pozitivă.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel