Horoscop, luni, 23 decembrie 2019

Capricornii îndrăznesc să cheltuie mai mulți bani pentru ei
Capricornii îndrăznesc să cheltuie mai mulți bani pentru ei

Horoscop. Pentru Racii care încă mai sunt la serviciu, va fi o zi grea pentru că nu vor avea deloc energie sau chef de a munci. 

Berbec

Treci de la bucurie la tristețe într-o clipită și invers oricât de mult s-ar strădui apropiații să te țină într-un echilibru emoțional.

Taur

Venus este încă într-un careu strâns cu Uranus și este posibil să afli lucruri surprinzătoare și neplăcute despre oamenii apropiați.

Gemeni

Vei dori să ți se dea dreptate chiar dacă nu vei avea nimic de câștigat. Pur și simplu, nevoia ta de validare întrece orice limită astăzi.

Rac

Pentru cei care încă mai sunt la serviciu, va fi o zi grea pentru că nu vor avea deloc energie sau chef de a munci. Cei liberi vor avea de făcut cumpărături și pentru rude.

Leu

În loc să te bucuri de atmosfera sărbătorilor, vei fi prins între conflictele apărute pe ultima sută de metri între persoanele cele mai dragi.

Fecioară

Îndrăznești să ceri ajutorul, nu faci față singur cu pregătirile de sărbători. Din fericire, există persoane gata să te sprijine imediat.

Balanță

Veștile neplăcute pe care le afli în legătură cu partenerul sunt de fapt rezultatele fugii tale de responsabilitate sau ale negării unor semnale clare.

Scorpion

Câteva dintre secretele tale sunt descoperite de persoana iubită și se va întrista. Din păcate, nu vei găsi metoda prin care să o faci să te ierte.

Săgetător

Va vorbi gura fără tine și vei jigni prea ușor persoanele care îți sunt alături. Sub pretextul că doar tu știi cum se fac anumite lucruri, vei avea replici arogante.

Capricorn

Îndrăznești să cheltuiești mai mulți bani pentru tine. Ai strâns de-a lungul anului un buget special pentru dorințele tale vechi.

Vărsător

Partenerul observă că flirtezi cu anumite persoanele pe rețelele de socializare și se supăra. Familia vrea să stai mai mult pe acasă.

Pești

Vrei să te spovedești, să mergi într-un templu sau să faci o călătorie în natură. Îți simți sufletul încărcat și vrei să te eliberezi de stresul din ultima vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel