Horoscop, luni, 22 octombrie 2018

Horoscop. Săgetătorii s-au  putut baza o perioada pe ajutorul unor persoane care au contribuit trup si suflet la unul din planurile care îi preocupa, dar iata ca orice relatie ajunge, totusi, si la un sfarsit. Capricornii să nucaute  aproape de ei – in timp sau spatiu – lucrurile cele mai bune, pentru ca vestile excelente vin de departe.

Balanță, Horoscop 22 octombrie, 2017

Esti atras intr-o afacere, dar din care banii nu ies chiar asa de usor, ci doar respectand niste conditii. Probabil exista si un contract la mijloc, ceea ce e mult mai bine, pentru ca asa vei sti mai clar pe ce te bazezi. Daca ar fi doar o intelegere verbala, nu ai avea incredere sa te implici, or asa, cu o foaie de hartie semnata si cu toate detaliile stipulate, esti gata sa bati palma. Roadele acestei colaborari se vor arata si ele, dar nu imediat, deci, daca vezi ca lucrurile se prelungesc mai mult decat ai crezut, nu-ti pierde interesul sau increderea. Nimic nu se cladeste peste noapte, dar increderea de acum sta la baza viitoarelor rezultate. Ai rabdare, sunt conditii de respectat, si asta trebuie sa faci si tu.

Scorpion, Horoscop 22 octombrie, 2017

Vremurile de demult te stimuleaza. Trecutul poate fi, pentru tine, sursa principala de energie pozitiva, pentru ca privesti inapoi in timp si descoperi momente in care totul mergea bine si poti relua cu succes ceva din reteta fericirii de atunci. Uneori, a fi atasat de trecut e de bun augur, pentru ca poti scoate din nou la iveala aspectele bune de odinioara pe care, din diverse motive, le-ai trecut pe linie moarta, desi ar mai fi putut juca un rol important si in prezent. Umbla cu mai mult curaj prin amintiri, rascoleste prin vremurile de odinioara si adu la lumina scanteia ce iti poate da acum din nou chef de actiune.

Sagetator, Horoscop 22 octombrie, 2017

Te-ai putut baza o perioada pe ajutorul unor persoane care a contribuit trup si suflet la unul din planurile care te preocupa, dar iata ca orice relatie ajunge, totusi, si la un sfarsit. E vremea sa pui punct acestei asocieri din care ai avut si tu multe de castigat si de invatat, dar de acum fiecare merge pe drumul sau, privind cu recunostinta la ceea ce ati construit impreuna. Nimic nu e vesnic: nici prieteniile, nici parteneriatele de orice forma ar fi ele, nici sprijinul grupului din care ai facut parte, de aceea azi trebuie sa-ti iei ramas bun de la cineva care ti-a stat, o perioada, alaturi cu sinceritate si dorinta de a te ajuta. Probabil iti va lipsi, dar trebuie sa te descurci si singur.

Capricorn, Horoscop 22 octombrie, 2017

Toarna mai multa iubire in modul tau de a comunica astazi cu lumea, pentru ca ai limba cam ascutita si nici nu stii cum deranjezi pe cineva, poate mai ales pe cei dragi. Oricat de nervos ai fi, presara mai multe vorbe frumoase, glume adecvate, complimente sincere in modul tau de exprimare. Gandeste-te cum ti-ar placea sa ti se vorbeasca si poarta-te ca atare. Daca e nevoie de un dram de impulsivitate, foloseste pentru a stimula pe cineva care are nevoie de o incurajare, dar evita to

Capricorn, Horoscop 22 octombrie, 2018

Nu cauta aproape de tine – in timp sau spatiu – lucrurile cele mai bune, pentru ca vestile excelente vin de departe. Priveste dincolo de limitele lumii tale stramte, la kilometri distanta sau la luni de zile in avans, pentru ca fiecare gand investit acum pentru ziua de maine va avea efecte palpabile dintre cele mai fericite. Fa planuri, ai curaj sa cladesti, cu mintea si cu sufletul, vise cat mai inalte, dar da-le deja startul, pentru ca esti pe drumul cel bun spre implinirea lor. Vei gasi, pe parcurs, toate resursele de care ai nevoie pentru a le transforma in realitate! Nu astepta ca miracolele sa aiba loc chiar in curtea ta. Ele apar abia de acum sau de aici inainte!

Pesti, Horoscop 22 octombrie, 2017
Privesti in perspectiva mai indepartata si descoperi ca poti ajunge la telul tau cel mai important doar daca abordezi inca de pe acum o alta viziune asupra lucrurilor. Nu inseamna ca modul in care ai mers pana aici e gresit, ci doar ca ar mai fi si alte variante, poate mult mai creative si mai curajoase. E momentul sa iei taurul de coarne si sa pornesti spre acel sens nou, sa deschizi o poarta complet noua. Ca tot ce e nou, te si ingrijoreaza un pic, dar esti totusi optimist ca mergi pe drumul cel bun, detii toate resursele potrivite pentru a face fata acestei schimbari de optica.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel