Horoscop, luni, 22 aprilie 2019

Săgetătorii sunt sfătuiți să dea dovadă de diplomație
Săgetătorii sunt sfătuiți să dea dovadă de diplomație

Horoscop. Vărsătorii sunt cuprinși de lenevie, dar au scuza perfectă - e ultima zi a săptămânii, iar pentru Pești, aceștia își fac iluzii cu privire la o persoană pe care au văzut-o de curând. 

Balanţă

Pentru nativii din Balanţă, astăzi este o zi a succesului. Este ziua în care ţi se deschid mai multe uşi în acelaşi timp. Primeşti veşti bune de unde nici nu mai sperai. Dar ai grijă cum gestionezi anumite momente. Ar fi păcat să dai cu piciorul unor avantaje pentru care ai muncit foarte mult să le obţii. Seara ar trebui să fie dedicate treburilor casnice sau poate eventual să faci o vizită rudelor mai în vârstă.

Scorpion

Este ziua ta norocoasă. Pentru că ai mari şanse să intri în atenţia persoanei la care te gândeşti mai tot timpul. Cei care s-au despărţit de curând ar putea redescoperi flacăra iubirii. În materie de finanţe, pentru Scorpioni nu este ideal să se implice în proiecte noi de la începutul săptămânii. Dacă eşti implicat în ceva negocieri, nu uita să acţionezi cu responsabilitate.

Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să dea dovadă de diplomație. Fiind fini observatori, ar putea sesiza că unele persoane au un comportament deplasat și cerșesc, practic, atenție. Deși primul instict ar fi un hohot de râs, o discuție sinceră, dar purtată cu mare grijă, ar fi mai eficientă. Și mare atenție la cei care oferă complimente extravagante, cu zâmbetul până la urechi. De cele mai multe ori există un interes ascuns.

Capricorn

Capricornii pornesc un adevărat război cu propria persoană, de parcă toate problemele lumii au fost deja rezolvate. În primul rând nu le convine cum arată, și nici cu deciziile din ultima perioadă nu sunt prea mulțumiți. Cât despre situația financiară, numai de rău. Poate că ar fi cazul unei împăcări rapide, dacă își doresc să rezolve măcar una dintre probleme, fie ea închipuită sau nu.

Vărsător

Vărsătorii sunt cuprinși de lenevie, dar au scuza perfectă - e ultima zi a săptămânii. Totuși, un telefon primit de la o prieten apropiat ar putea schimba rapid situația, spre seară. E rost de petrecere și de noi cuceriri, așa că nativii din această zodie vor intra rapid în modulul de seducători, gata să frângă inimi. Atenție mare la excese! În loc de suflete pereche, te-ai putea alege cu dureri de cap.

Pești

Peștii își fac iluzii cu privire la o persoană pe care au văzut-o de curând. Unii chiar visează la căsnicii sau copii la aleargă prin curte, deși, încă, nu s-au prezentat viitorului partener de viață. De altfel, iată un prim pas util: jumătatea ta ar merita să-ți știe numele. Apoi, o întâlnire la o cafea ar fi un pas firesc. Orice, numai nu scenarii romantice, trăite în propria imaginație.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel