Horoscop, luni, 17 iunie 2019

Vărsătorul în această zi nu ar trebui să exprime liber ceea ce gândeşte
Vărsătorul în această zi nu ar trebui să exprime liber ceea ce gândeşte

Horoscop. Pentru Balanțe e oportun să ia decizia de a face un pas crucial, iar Capricornii vor  avea o mică problemă în ceea ce priveşte autoritatea.

Balanţă

Astăzi e oportun să iei decizia de a face un pas crucial. E posibil să fie vorba despre căutarea unui noi job, sau să pui punct actualei tale relaţii, sau să schimbi casa în care locuieşti. Dacă nu eşti pregătit moral pentru o schimbare radicală, gândeşte-te să îţi faci viaţa altfel, păstrând coordonatele esenţiale. Poţi să petreci câteva ore făcând planuri de viitor.

Scorpion

Ar trebui să faci ceva pentru a ridica nivelul tău profesional. Fie o pregătire specială, fie seminarii, fie informaţii pe care le obţii din resurse virtuale. Important e să simţi că te străduieşti să asimilezi ceva ce încă nu îţi este accesibil. Acest sfat e valabil şi dacă te gândeşti la sentimente. E bine să îţi reafirmi dragostea pentru cei dragi. Iar dacă eşti singur, e momentul să înţelegi greşelile din trecut, pentru a găsi marea iubire.

Săgetător

Norocul îi zâmbeşte astăzi Săgetătorului, iar ziua e perfectă pentru începutul unor afaceri foarte bănoase sau semnarea unor contracte foarte importante în activitatea ta. Cei care dau astăzi anumite examene le vor lua foarte uşor. De asemenea, succesul este prezent şi în afacerile personale. Totuşi, nu cereți imposibilul din partea jumătăţii voastre.

Capricorn

Capricornul azi va avea o mică problemă în ceea ce priveşte autoritatea. În încercarea de a fi poate prea prietenos cu anumite persoane există riscul de a nu fi luat prea în serios, deci puţin ignorat în ceea ce priveşte unele decizii majore. Poate că nu ar trebui să vă asumați un rol atât de complex, vorbind despre poziția de lider şi să mai aşteptaţi puţin.

Vărsător

Vărsătorul în această zi nu ar trebui să exprime liber ceea ce gândeşte. Există riscul ca cuvintele adresate autorităților să provoace furie și chiar pierderea unui loc de muncă. De asemenea, cei care caută iubire nu trebuie să respingă chiar toate avansurile unei persoane, doar pentru că există o diferență de vârstă între voi. Dragostea e un lucru minunat şi nu e cazul să vă ascundeţi sentimele în spatele ruşinii.

Pești

Pestii vor avea o zi de luni aproape complet plictisitoare, fără vreo dramă sau chestii senzaţionale. Concentraţi-vă pe afaceri profesionale, pentru că se anunţă un rezultat demn de luat în seamă pe plan financiar. Cei care lucrează pentru ei înșiși pot căuta idei noi sau se pot gândi la extinderea afacerii lor. În ceea ce privește sfera sentimentelor, aici predomină o atmosferă plină de evenimente.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel