HOROSCOP, luni, 16 octombrie 2017

Balanță

Nu trece la etapa urmatoare a proiectului la care muncesti pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corect, ca detii toate informatiile necesare si ca sunt indeplinite toate conditiile unei evolutii fara intrerupere. Daca ai scapat ceva din vedere, te vei intoarce din drum si iti va strica tot cheful si elanul. Nu te apuca, deci, de ceva nou daca esti inca prins in alte activitati care necesita concentrare. Ocupa-te de ele, du-le la indeplinire cu calm si abia dupa ce te vei elibera complet te poti gandi si la ce vrei sa faci dupa aceea. Nu incerca sa lucrezi pe doua fronturi simultan, pentru ca vei da piept cu propriile tale limite si neputinte.

Scorpion

Te simti ca un copil care priveste prin gard ce se intampla in curtea misterioasa pe langa care treci. Tragi cu ochiul putin sa vezi ce e dincolo, dar ramai totusi afara, nu ai cum sa intri deocamdata. Ceea ce e dupa acel hotar te face extrem de curios, de aceea trebuie sa gasesti o cale sa fii lasat sa intri, sa fii acceptat, sa ti se deschida poarta, deci eforturile de integrare si de adaptare iti apartin. Probabil iti doresti enorm sa fii primit intr-un anumit grup, un colectiv de lucru, o anume elita intelectuala, dar momentan privesti din afara, visand la clipa cand vei fi si tu unul de-al lor.

Săgetător

Atmosfera este relaxata si prietenoasa in jurul tau, te simti bine printre cei care iti tin companie, de parca ati fi prieteni de-o viata. Esti apreciat pentru simpla ta prezenta care face bine unui prieten care iti ducea dorul si te tot invita ba la o discutie, ba la o cafea... Aveti acum ocazia de a sta de vorba si a recupera timpul cat nu ati fost impreuna. Ar fi chiar o zi potrivita pentru a iesi undeva in oras, la o cofetarie, la o cafenea, pentru ca este exact atmosfera favorabila dialogului, distractiei, socializarii, deci nu refuza invitatiile.

Capricorn

E un moment bun sa-ti stabilesti o strategie pe termen lung pentru a atinge un obiectiv caruia ii acorzi o semnificatie speciala. Esti abia la inceput, dar tu privesti deja pana departe, convins ca vor iesi toate ca la carte. E perfecta aceasta atitudine optimista si entuziasta in fata noului, si asezi fiecare detaliu la locul potrivit cu bucurie, sigur ca tot ce cladesti tu acum, cuvant cu cuvant si gand cu gand, va duce in final la o constructie demna de mandrie si de lauda. Tu esti constient ca ceea ce stabilesti acum va avea rezultatele visate, si nu te abati de la planul pe care l-ai facut cu incredere deplina in succes.

Vărsător

Cineva intervine brutal in spatiul tau personal si strica toata armonia care se instalase peste unele planuri, e un musafir nepoftit, o veste bomba, o surpriza neplacuta, dar nu trebuie sa te lasi coplesit de furtuna care intra in casa ta. Valul va trece, deci nu trebuie sa te enervezi o data in plus. Ai rabdare, foloseste-te de toate instrumentele tale pozitive de rabdare, toleranta, diplomatie, pentru a reveni la o atmosfera pasnica, asa cum iti place. Nu-i lasa pe ceilalti sa-ti strice ziua cu nervii lor si nici nu fi ca ei. Ramai calm orice ar fi!

Pești

Nu-ti propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj sa tintesti pana departe, catre un tel mai indepartat. Chiar daca evolutia va fi ceva mai lenta si deloc usoara, merita sa faci acest pas, pentru ca va fi un succes deplin. Ai rabdare, vasleste incet, nu pretinde rezultate imediate si nu-ti pierde increderea nici macar in momentele cand ti se va parea ca nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar ca mult mai anevoios decat ai fi asteptat, ca atare continua pe aceeasi cale, cu incredere maxima in succesul final.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel