Horoscop, luni, 12 noiembrie, 2018

Horoscop. Banii trebuie pusi frumos pe caprarii pentru a achita toate darile lunii, ba au mai ramas și cateva restante pentru Lei, pe când pentru  Raci este momentul in care decid o schimbare de proportii in viata lor, numai că acum e doar startul. 

Berbec

E o placere sa iti aduci aminte, din cand in cand, ce rol important au jucat altii in viata ta. Vin si astfel de momente de bilant cand ai ocazia sa-ti arati recunostinta fata de cei care te-au sprijinit cand ai avut mai mare nevoie.

O faci cu sinceritate si cu iubire, pentru ca esti constient ca, fara interventiile lor, candva, in momentele cheie ale existentei tale, ai fi pierdut timp si energie pentru a depasi singur acele hopuri.

Ei au fost alaturi de tine cu un sfat sau cu o mana de ajutor si ai trecut peste toate mai repede. Va veni ziua cand te vei putea achita de aceste datorii, pentru ca va exista si un moment in care le poti intoarce serviciile cu bucurie ca poti fi si tu de ajutor in acelasi mod.

Taur

Nu turna gaz pe foc peste o situatie cu iz negativ, ca nu cumva sa amplifici si mai mult emotia. Te afli intr-un mediu incarcat de energii neplacute si tu le simti acum mai puternic, pentru ca rezonezi mult mai usor la lucrurile neplacute din jur.

Nu le da mai multa atentie decat merita, pentru ca, stii cum se spune: nu alimenta cu energie ceva care nu-ti place pentru ca va creste in intensitate.

Daca ignori acel hop, daca te prefaci ca nu vezi nimic rau in ceea ce se petrece in preajma ta, daca nu dai atentie lucrurilor care nu vor sa mearga orice le-ai face, practic nu le lasi sa se manifeste si ele vor trece pe langa tine fara a avea efecte nefaste.

Gemeni

Ai un presentiment din ce in ce mai puternic legat de un eveniment care ar putea avea un efect bomba asupra ta. Tocmai pentru ca primesti deja unele avertismente subtile, te poti pregati sufleteste ca sa-i faci fata cu brio.

Nu te ia prin surprindere schimbarea care se apropie – chiar daca te poate duce intr-o cu totul alta directie decat ai sperat – daca incerci sa fii flexibil si curgator ca apa astfel incat sa te adaptezi imediat pe noul fagas.

Daca te fixezi pe un unic sens si acesta nu e momentan accesibil, bati pasul pe loc si suferi inutil. Lasa-te purtat intr-acolo unde curentul te duce in mod firesc.

Rac

Este momentul in care decizi o schimbare de proportii in viata ta, numai ca acum e doar startul. Rezultatele se vor arata mult mai tarziu, dar este foarte important momentul deciziei.

Practic, asa cum iti asterni acum, asa vei dormi, tocmai de aceea nu trebuie sa iei decizia la voia intamplarii, ci sa-ti iei toate masurile necesare pentru a ajunge la roade de care sa fii mandru. Lucrurile bune se cladesc mai lent, si asa simti si astazi, cand vezi ce greu se ajunge la scopul propus, dar esti convins ca esti pe calea cea buna.

Leu

Banii trebuie pusi frumos pe caprarii pentru a achita toate darile lunii, ba au mai ramas și cateva restante. Fii foarte cumpatat cand vine vorba de cheltuieli, administreaza-ti bugetul cu grija, deoarece ai mai multe plati de facut in scurt timp si daca dai banii intr-o singura directie, nu vei mai sti cum sa o scoti la capat.

Prudenta si mai ales talentul de administrator al propriilor resurse se vor dovedi a fi cheia acestei probleme, deoarece vei reusi sa tii totul pe un teren echilibrat, fara a genera alte crize.

Fecioara

Horoscop 8 noiembrie 2018. Surprize de proporții pentru trei zodii
Sentimentul de protectie pe care il ai este exact ce aveai nevoie pentru a indrazni sa faci o mare schimbare in viata ta. Pana mai ieri erai nesigur, neclar, nu stiai prea bine ce ai de facut sau daca e bine ceea ce intentionezi sa pornesti, dar acum, s-au adunat o serie de factori care te sustin in directia aleasa.

Primul lucru pentru a pasi pe acest drum e sa privesti in spate sa vezi ce cari dupa tine inutil, de ce te poti detasat sau descotorosi, pentru ca duci dupa tine amintiri, resentimente, regrete, emotii care nu-ti mai servesc la nimic. Esti pe drumul cel bun, dar evolutia depinde enorm de felul cum arunci balastul inutil peste bord., pentru ca abia dupa aceea incepe ascensiunea!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel