Horoscop, luni, 11 noiembrie 2019

Săgetătorii sunt  prea preocupați de ce crede lumea despre aceștia
Săgetătorii sunt prea preocupați de ce crede lumea despre aceștia

Horoscop. Exact atunci când cred că lucrurile merg pe făgașul bun în carieră, exact atunci apar situații urgente de rezolvat pentru nativii din Leu.

Berbec

Ești îngrijorat din cauza ultimelor cheltuieli neprevăzute care au destabilizat bugetul familiei. Încearcă să găsești soluții astfel încât să nu îți fie afectat serios bugetul.

Taur

Partenerul își cere drepturile pe care credeai că i le-ai acordat. Discuțiile între voi nu sunt foarte plăcute și aveți nevoie de multă muncă pentru a găsi un consens.

Gemeni

Afli lucruri nebănuite despre anumiți colegi și nu știi ce să faci cu informațile respective. Dacă te afectează în mod direct, ia măsuri. Dacă nu, evită să te implici.

Rac

Nu toți sunt de acord cu planurile tale, dar nici nu este nevoie. Te poți descurca si singur, fără ajutorul celor care nu cred în tine.

Leu

Exact atunci când crezi că lucrurile merg pe făgașul bun în carieră, exact atunci apar situații urgente de rezolvat. Nu te supăra dacă va trebui să amâni proiectele tale.

Fecioară

Ai face bine să nu ai încredere în nimeni astăzi, mai ales la serviciu. Ascultă, aprobă, dar verifică orice document sau informație, spre binele tău.

Balanță

Începutul săptămânii nu este așa strălucit pentru tine. Ești delăsător și dornic să lenevești cât mai mult. Vei exagera cu timpul petrecut pe internet.

Scorpion

Spui clar și răspicat persoanei iubite ceea ce îți dorești de la relație. Nu mai ai răbdare și nu mai ești dispus să faci doar tu compromisuri. Vrei o schimbare serioasă.

Săgetător

Ești prea preocupat de ce crede lumea despre tine. Te macină orice vorbă, orice gest și te consumi prea mult astfel. Caută soluții să te detașezi din când în când.

Capricorn

Te bântuie gândul că nu ai mai făcut de o bucată de timp ceva pentru tine. Și începi să îți faci planuri. Ai vrea să înveți ceva nou sau să te ocupi de o pasiune mai veche.

Vărsător

Ți se reproșează că stai prea puțin pe acasă, că îți pasă doar de carieră și că fugi de responsabilitate. În sinea ta, știi că așa este, deci nu vei comenta.

Pești

Dacă nu comunici deloc ce îți dorești, absolut nicio persoană din jurul tău nu te va putea ajuta. Fă-ți curaj și spune ce îți convine sau ce te deranjează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel