HOROSCOP, luni, 10 iulie 2017

Berbec

Astepti sa termini mai intai un proiect dificil, ca sa il poti evalua si extrage niste concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp si energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat sa obtii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi masurate si valorificate, deci cum sa nu fii mandru ca ai ajuns aici? Nu fi modest daca tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru ca ai motive binemeritate de mandrie. Unii iti vor urma exemplul, altii vor avea de invatat din sfaturile tale, deci este un moment de bilant demn de lauda.

Taur

Esti cam nervos si, daca nu tii sub control manifestarile agresive, poti strica ziua altora! Fii mai atent ce spui si cum te comporti mai ales cu cei care tin la tine. Nu ti-ar pasa sa scoti din sarite un strain pe strada, dar sa il faci sa sufere pe omul cel mai drag tie, nu ti-ar cadea tocmai bine! Alege-ti cu grija vorbele, mai ales daca cel de langa tine e mai sensibil din fire sau trece prin momente dificile, pentru ca nu are nevoie acum nici de critici, nici de predici, nici de dispute, ci doar de multa intelegere. Pune-te in pielea lui un pic si vezi ce simti...

Gemeni

Primesti un sfat atat de bun, incat merita sa il pui imediat in practica! Este fundamentul perfect pentru proiectul pe care il cladesti pas cu pas, caramida de pornire, deci incepe sa construiesti in jurul sau cu incredere si entuziasm, deoarece roadele vor aparea foarte repede. Uneori e nevoie doar de o incurajare pentru a te apuca de treaba, iar azi ai noroc: primesti exact portia potrivita de energie pentru a te apuca de o treaba care iti place, care te incanta, care va aduce rezultate excelente! Considera totul ca pe un start bun catre o mare reusita de care te vei bucura multa vreme.

Rac

Glumele nu se potrivesc in orice situatie, ca atare fii atent cu cine iti permiti azi sa faci poante, ca nu cumva sa strice mai mult! Ai putea fi tentat sa tratezi cu superficialitate o situatie care pe altul il irita si astfel torni gaz pe foc fara motiv. Nu orice situatie poate fi tratata cu ironie, deci ajusteaza-ti comportamentul si modul de a comunica in functie de starea psihica a celuilalt. Nu ai vrea sa reactioneze agresiv la glumele tale, deci poarta-te cu manusi cu cei pe care ii simti ca stau pe un butoi cu pulbere. De ce sa fii tu scanteia care-i arunca in aer?

Leu

E timpul sa spui foarte clar ce ai hotarat intr-o situatie dezechilibrata, pentru ca nu mai poti continua la fel. Ti se cere o interventie salvatoare si rapida, acum, nu mai e vreme de gandire. Cauta ce anume iti doresti cel mai mult si treci la fapte. Numai de deciziile tale de acum depinde echilibrarea cu succes a acestei probleme, de parca leacul ar depinde de un da sau un nu pe care chiar tu il poti afirma sus si tare. Tu esti un as cand vine vorba de hotarari prompte, lucide si corecte, deci vei alege cea mai buna varianta.


Fecioară

Nimeresti intr-un mediu nu tocmai placut, in care planeaza emotii negative, tristete, probleme, dar la care tu, personal, nu ai nicio solutie. Pentru ca nu poti face nimic ca sa alungi aceasta atmosfera nefasta, cel mai bine ar fi sa te retragi inainte de a te influenta si pe tine. Energia pe care o emit cei din jur e mai puternica decat dorinta ta de a-i ajuta sa depaseasca impasul, incat ei sunt cei care te vor trage dupa ei in jos, nu tu pe ei la lumina. Decat asa, supus unui tratament de deprimare, mai bine pleci tu primul de aici si-i lasi sa se descurce singuri cu supararile lor. Tu nu ai nicio legatura cu ele!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel