HOROSCOP, luni, 1 ianuarie 2018

Berbec

O zi ca aceasta e perfecta pentru a sta putin de vorba cu tine insuti pentru a-ti trasa caile urmatoare spre marile tale vise.

Doresti o schimbare in cariera iar informatia pe care o gasesti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinte de schimbare.

Poate nu pui imediat in practica schimbarea de sens, dar macar asezi lucrurile pas cu pas la locul potrivit astfel incat, la momentul potrivit, sa-i dai startul. Esti aproape de un moment decisiv, dar deocamdata informeaza-te!

Taur

Nu are rost sa duci mai departe o suferinta care ar fi trebuit demult sa se stinga, dar exista persoane in jurul tau care tot despre asta vorbesc si iti tot aduci aminte.

Ia taurul de coarne si spune adio acum acelor emotii ca sa stergi cu buretele starea nefasta care te-a coplesit. Amintirile urate pot sa dispara, starea de insatisfactie poate pali, totul e sa gasesti ceva mult mai bun si mai frumos care sa compenseze negrul din interiorul sufletului.

Sigur exista ceva, pentru ca tu esti o fire pozitiva si tonica ce gaseste intotdeauna un motiv de zambit. Gandirea pozitiva lupta impotriva celei negative si invinge!

Gemeni

Nu te multumesti cu spatiul stramt in care traiesti, ci visele tale zboara cu mult mai departe de granitele casei, ale orasului, ale tarii tale!

Visezi la o calatorie deosebita, si poate deja pregatesti terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinatie. Poate te intalnesti cu cineva care a fost deja acolo si ti se face un dor nebun de duca doar discutand despre acele locuri.

Destinatiile indepartate te cheama ca un magnet si, cu ceva noroc, dar si cu vointa, ai pitea ajunge acolo! Nu poti sta acasa.

Rac

A sta acasa, tocmai azi, nu e cea mai buna solutie. Ai avea nevoie de compania unei persoane mature, a unui parinte, a unui frate mai mare, care sa te asculte si sa-ti povesteasca din experienta sa bogata.

Nu-ti turna cenusa in cap daca nu e nimeni prin preajma sa te ajute, poate nu stii tu la usa cui sa bati.

Gandeste-te cine ar fi cea mai potrivit persoana pentru a te sustine intr-un moment delicat, pentru ca exact prietenii pe care poate te-ai fi bazat sunt primii care dispar. Cauta cu mai mare atentie confidentul tau de suflet!

Leu 

Este exact starea de bine pe care o asteptai, care te ajuta sa privesti lucrurile obiectiv si sa le asezi pe toate la locul potrivit.

Este o zi a echilibrarilor, a impacarilor, a solutionarii oricaror situatii stresante sau cu mai multe directii de interpretare, tocmai pentru ca esti detasat de orice si analizezi orice situatie rational pe toate partile.

Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incerta din viata ta, dar nu te grabi sa spui ultimul cuvant decat dupa ce esti sigur ca ai privit situatia din orice unghi posibil.

Fecioară

Cine apeleaza azi la parerea ta, o face cu maxima incredere pentru judecata ta limpede si justa, deci nu trebuie sa-i dezamagesti.

Analizeaza problema pentru care ti se cere sfatul cu toata luciditatea, fara a tine cu niciuna din taberele implicate. Ceilalti iti respecta modul clar si detasat de a vedea lucrurile, dar mai ales iti recunosc capacitatea de a intelege situatia de pe margine, fara niciun fel de influente din afara.

Decizia pe care o iei sau verdictul pe care il oferi va multumi pe toata lumea si se vor supune cu totii, recunoscandu-ti astfel inteligenta si spiritul justitiar distant si corect.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel