Horoscop, luni, 1 aprilie 2019

Balanțele au o zi minunată pentru distracții
Balanțele au o zi minunată pentru distracții

Horoscop. Săgetătorii par a fi mai mult pe drumuri astăzi, iar pentru Vărsători , 1 aprilie va fi o zi dinamică.

Balanță

Zi minunată pentru ține la capitolul distracții. Ești pus pe soții, însă ceilalți s-ar putea să-ți tăie elanul. Relația cu persoană iubită stă pe un bulgăre de dinamită. Temperează-ți veselia și cheful de glume pe seamă altora. Orientează-ți eforturile și către activități dragi sufletului tău. Alții pot avea surprize din partea copiilor. În a două parte a zilei se recomanda atenție la sănătate.

Scorpion

Este o zi bună pentru curățenii generale, reparații curente și reamenajări interioare. Se poate pune problemă achiziționării unei locuințe sau a unui teren. Noul se va instală în acest segment de viață pe neașteptate. Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. Evită discuțiile contradictorii și fii conciliant. Nostalgia copilăriei te va cuprinde spre seară, însă cei dragi vor fi alături de ține, alinandu-ți dorul de trecut.

Săgetător

Se pare că tu vei fi mai mult pe drumuri astăzi. Dacă ești nevoit să călătorești, fii cu băgare de seamă și verifică atent toate detaliile. Pentru alții pot apărea aspecte legate de forme de școlarizare pe termen scurt. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii apropiați te pot pune pe gânduri. Nu luă de bun chiar tot ce afli. Însă, unele vești îți vor fi de folos peste o vreme. În a două parte a zilei se întrezăresc treburi casnice. Aranjează o mică reuniune cu cei dragi.

Capricorn

Aspectele bănești s-ar putea să te preocupe întreagă zi. Poți primi cadouri și recompense, dar și banii meritați în urmă muncii depuse la un loc de muncă. Capitolul financiar este foarte dinamic, însă prudența și discernământul te pot feri de neplăceri. Energia viatala este la cote scăzute, așa încât ocupă-te doar de activități ușoare. După-amiază, orientează-ți gândurile și către lațurile spirituale ale vieții.

Vărsător

O zi dinamică pentru ține. Relațiile parteneriale sunt în continuă transformare, iar dacă ești implicat în proiecte, se pare că ai foarte de mult de lucru. Va trebui să te bazezi doar pe forțele tale. Fii prudent și ține cont și de părerile celorlalți. Chiar dacă există multe nemulțumiri sufletești, la capitolul financiar sunt posibile surprize plăcute. Spre seară, recomandabil este să stai mai mult în preajmă celor dragi.

Pești

Pentru ține, astrele recomanda astăzi odihnă și dialogul cu propria ta ființă. Se pare că în sufletul tău este multă forfotă, iar ceilalți nu pot înțelege acest lucru. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii și revelații legate de evenimentele și oamenii din viață ta. Evită activitățile care te solicita prea mult. Îngrijește-ți sănătatea! În a două parte a zilei, plimbă-te în aer liber, meditează într-o biserică sau bucură-te de o carte bună.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel