HOROSCOP, joi, 9 martie 2017

Balanță

Calmul care se lasa peste un plan este dat peste cap de o surpriza neplacuta care arunca in aer tot ce ai construit pana acum. Tie iti plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situatie ca aceasta te destabilizeaza complet. Va fi greu pentru tine sa-ti recapeti calmul, oricata rabdare si toleranta ai avea, pentru ca vestea picata din senin e greu de acceptat si mai ales greu de tinut sub control. Fii pregatit si pentru rasturnari majore de situatie, pentru ca acestea pot aparea chiar si in cele mai organizate si stabile proiecte, obligandu-te sa intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Scorpion

Permite-ti un moment de liniste totala, eventual in izolare si liniste, pentru a te gandi la ce vrei tu cel mai mult in acest moment. E nevoie, uneori, de un dialog direct cu Dumnezeu pentru a-ti aduce, mai intai, tu aminte care sunt dorintele tale in acest moment. Poate ai uitat sa ceri, poate ai uitat sa ridici ochii de la cararea pe care mergi, mai sus, catre orizont si apoi catre ceruri, pentru ca te-ai lasat doborat de griji care nu te reprezinta. Lucrurile sunt mult mai usoare decat ai fi tentat sa le vezi, dar adu-ti aminte ca ai dreptul sa ceri, sa speri, sa astepti de undeva solutii. Nu inseamna ca ti se ofera pe gratis sau pe tava, ca intr-un miracol, ci doar e vremea sa spui: vreau!

Săgetător

Hodoronc-tronc, planurile pe care ti le-ai facut par sa fie date peste cap de o interventie neprevazuta. Totul se schimba peste noapte, ceea ce ieri credeai ca e solutia cea mai buna, azi deja cere o modificare de sens, de aceea trebuie sa fii spontan si sa nu te cramponezi de un unic sens, de care ti-ai legat toate asteptarile. Uneori pot aparea surprize ca cele de acum, pe nepusa masa, cu efecte mai bune decat toate planurile facute anterior, deci numai de tine depinde cat de repede schimbi macazul, fara a te lamenta ca nu ti-a iesit prima varianta. Ai o alternativa!

Capricorn

Nu prea te poti baza pe prieteni astazi. Daca ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care ii considerai prieteni de nadejde, azi vei descoperi ca se face cam gol in jurul tau. Nici macar cel mai apropiat amic nu raspunde prezent solicitarilor tale, ceea ce te pune serios pe ganduri cu privire la adevarata sa prietenie fata de tine. Nu este exclus ca o vorba necontrolata sau un gest mult prea libertin sa strice o relatie ce parea sa evolueze bine, ca atare ai grija incotro duci azi discutiile ce pot deveni periculoase mai ales pentru prieteniile proaspat incepute.

Vărsător

Amintirile te tin captiv intr-o zona din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic si un pic romantic, dar intoarcerea cu gandul la vremuri de odinioara nu este neaparat benefica, mai ales daca scoti de la naftalina evenimente triste sau esecuri de atunci. Rupe-o cu trecutul odata pentru totdeauna, pentru ca azi ai ocazia sa inchizi definitiv un capitol care nu mai are nici un rol in viata ta de acum inainte. Fa un efort sa nu te mai intorci iar si iar in acelasi loc, iarta si uita, sterge cu buretele ce a fost ca sa poti trece la etapele urmatoare.

Pești

Nu te grabi sa extragi azi o concluzie, pentru ca inca nu ai descoperit toate caile de a ajunge acolo unde doresti. Stai putin si cantareste cat de multe optiuni ai la dispozitie si ai sa fii uimit de bogatia de solutii. Asteapta, culege noi si noi informatii, asculta ce-ti impartasesc si altii, pentru ca tot ce vine acum inspre tine va crea o paleta foarte larga si foarte variata de alternative pe care le vei putea folosi in avantajul propriu. Nimeni nu-ti cere sa iei decizio pe loc, deci aduna in continuare cat mai multe idei si solutii, ca sa ai de unde alege, la final!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel