Horoscop, joi, 9 ianuarie 2020

Nativii Leu se vor simți foarte singuri.
Nativii Leu se vor simți foarte singuri.

Horoscop. Sextilul dintre Mercur și Saturn ponderează orice acces de furie sau inițiativă a Gemenilor de a se răzbuna pe ceilalți.

Berbec

Ți se oferă libertatea să iei deciziile pe care le vrei la locul de muncă. Dar știi bine că asta vine la pachet și cu multă muncă și responsabilitate.

Taur

Ești tentat să cheltuiești mai mulți bani decât este cazul. Partenerul nu te ajută, ci te va face și mai confuz. Ai nevoie de pauze de relaxare.

Gemeni

Sextilul dintre Mercur și Saturn ponderează orice acces de furie sau inițiativă de a te răzbuna pe ceilalți. De asemenea, îți oferă și răbdare.

Rac

Vrei să știi în ce ape te scalzi pe plan amoros. Testezi bine terenul și vrei să porți o discuție serioasă cu partenerul sau pretendentul.

Leu

O persoană dragă are probleme de sănătate și vrei să îi fii alături. Pentru asta vei face multiple modificări în agenda zilei.

Balanță

Nu te teme să fii în lumina reflectoarelor la serviciu! Lasă temerile și frica de a vorbi în public. Astăzi ai destul curaj să impresionezi.

Scorpion

Persoana iubită cere de la tine onestitate și implicare totală. Dacă va simți că nu ții pasul cu ea, va dori să facă un pas înapoi.

Săgetător

Este cazul să scapi de obiceiul prost de a cheltui sume periodice pentru lucruri doar pentru a te lăuda. Până la urmă, efectele laudei nu durează mult.

Capricorn

Planurile pe care ți le faci astăzi sunt foarte serioase și vor necesita multă atenție și timp din partea ta. Evită compromisurile.

Vărsător

Deși pari vesel și dornic de muncă, tu ești foarte trist. Dormi greu sau deloc, ai tot felul de vise sau coșmaruri. Ai nevoie de ordine în viață.

Pești

Prietenii vor să îți arate că există și alte soluții pentru problemele tale și că nu este cazul să disperi și să renunți. Ai nevoie de mai multă încredere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel