HOROSCOP, joi, 8 iunie 2017

Balanță

Te faci vinovat de o situatie din care altul a avut mult de suferit, dar nu ai avut curajul de a-ti recunoaste greseala sau de a o repara cumva. Duci cu tine aceasta pata pe care incerci s-o tot ascunzi, dar, daca nu se vede, nu inseamna ca nu vor exista momente cand ti se va critica eroarea. Sanctiuni pot aparea si dupa atata vreme de cand ai comis greseala respectiva, pentru ca au existat marturii care pot oricand sa scoata la lumina faptele tale. Esti sfatuit sa faci ceva pentru a repara chiar si acum situatia, pentru ca inca se mai poate face ceva, inainte de a atrage asupra ta o pedeapsa mai severa.

Scorpion

Nu ai alaturi de tine persoanele cele mai potrivite pentru ceea ce intentionezi sa realizezi, ci atragi doar persoane sensibile, slabe, suspicioase, care resping orice. Chiar daca reusesti sa-i chemi alaturi de tine cu un anumit scop, ei sunt cei care te vor trage mereu inapoi, pentru ca intotdeauna au ori o indoiala care-i macina, ori critica toate propunerile tale, ori se tem sa si incerce ceva, convinsi ca oricum nu va iesi nimic bun din asta. Mai bine te-ai descurca singur decat cu asemenea tovarasi negativisti, ca atare iesi din mediile in care cuvantul de ordine e: nu! Dar nici nu ofera alta varianta in schimb!

Săgetător

Tii mult la independenta ta, ca atare azi dai randament numai daca esti lasat sa faci totul pe cont propriu. Te descurci de minune in acele proiecte in care poti lua singur decizii, iti poti construi propria strategie, fara a astepta indrumari de la altii. Apar suficiente informatii utile pe care le poti in avantajul tau, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Stii exact la cine sa apelezi si pe ce informatii sa te bazezi astfel incat sa-ti iasa toate perfect pe parcursul zilei.

Capricorn

Totul graviteaza azi in jurul inimii tale: daruiesti si primesti iubire, te dedici celor dragi iar ei te inconjoara cu fericire. Tot ce se naste din iubire te implineste, te face sa stralucesti, ca atare bucura-te de toate formele sub care acest sentiment se poate manifesta azi in lumea ta. Indiferent spre ce iti indrepti sentimentele, ca e vorba de oameni, de preocupari, de obiecte sau de locuri, tot ce este legat de tinta iubirii tale este trait la intensitate maxima si cu satisfactii majore. Esti fericit datorita senzatiilor frumoase si vii cuibarite in inima ta, iar azi poti sa spui cu entuziasm si incredere ca iubirea este tot ce ai mai de pret pe lume.

Vărsător

Prezenta ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. Reusesti sa aduni un grup mai larg de persoane alaturi de cel trist care sa-i ridice moralul si sa-l sustina la greu, ceea ce se va dovedi a fi un gest salvator. Vei fi privit ca eroul zilei de cel care va reusi sa depaseasca impasul major si nu va uita niciodata ceea ce ai facut pentru el la nevoie. Fii trup si suflet alaturi de cei care trec prin situatii critice, pentru ca vei gasi de fiecare data solutia care sa-i scoata chiar si din cea mai adanca prapastie.

Pești

Azi apesi pe butonul de pauza si te bucuri din plin de lucrurile simple si usoare pe care viata ti le ofera din belsug. Bine faci, e o decizie inteleapta de a te detasa de miezul agitatiei de zi cu zi, pentru ca ai nevoie, din cand in cand, si de vacanta. Fa orice altceva care sa-ti distraga atentia de la preocuparile mai grave ale acestei perioade si nu te gandi nicio clipa la ceea ce lipseste. Scoate in lumina multele motive de bucurie si veselie de care ai parte, fie ca e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare pe afara, de o ora de sport, pentru ca efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viata.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel