Horoscop, joi, 7 martie, 2019

Horoscop. Racii au dus toate dovezile care le-au fost cerute, iar acum stau și așteaptă rezultatul, pe când nativii din Fecioare trebuie să facă unele drumuri pentru întocmirea unor acte de care au absolută nevoie.

Berbec
Ogreșeală te va afecta destul de mult, dar vei găsi calea să-ți dovedești nevinovăția și faptul că tu ai predat proiectul exact așa cum trebuia, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Altcineva a greșit și se pare că nu vrea să-și recunoască sub nicio formă greșeala/neatenția. Modul tău de lucru va dovedi încă o dată că nu ai niciun motiv pentru care să-ți asumi o vină care nu-ți aparține. Să dovedești cine este „făptașul" nu este treaba ta, lasă pe alții să se ocupe de asta.

Taur

Ești implicat într-un conflict cu miză destul de mare, iar tu va trebui să spui ceea ce știi. Deții unele acte care îți susțin vorbele, așa că nu ai de ce să-ți faci griji, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Nu e o situație fericită, dar vei reuși să-i faci față și să te rupi de toată povestea asta pe care nici nu o știi prea bine. Vizitele în instanță nu ar trebui să te agite. Ești nevinovat, ești doar omul care știe adevărul, omul care nu fuge de nicio responsabilitate.

Gemeni

În cazul tău iubirea nu mai necesită niciun fel de dovadă, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Totul e foarte clar, iar partenerul de viață e din ce în ce mai fericit, ba chiar îndrăgostit până peste cap de jumătatea lui perfectă. Nu ai crezut vreodată că viața ți se poate schimba la 180 de grade, în doar câteva luni, când nici nu mai sperai că vei iubi din nou intens, profund și necondiționat. Iubirea dintre voi e demnă de romanele de dragoste.

Rac

Tu ai dus toate dovezile care ți-au fost cerute, iar acum stai și aștepți rezultatul, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Așteptarea este atât de grea, dar astrele îți spun că nu ai niciun motiv să te îngrijorezi pentru ceea ce urmează. Așteaptă-te doar la lucruri bune și la surprize – vei afla un adevăr care-ți va schimba viața în mod nesperat. Familia ta se va mări, iar pentru asta vei primi o dovadă ce nu poate fi contestată. Bucurie? Tristețe? Melancolie? Toate aceste emoții le vei simți curând. Totul va fi bine. Încredere totală!

Leu

Ai tot făcut drumuri pe la instituțiile statului pentru a intra în posesia unor acte care să dovedească faptul că deții anumite proprietăți, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Va mai fi nevoie să te prezinți pe ici, pe colo, să faci multe drumuri și să porți multe discuții care să îți demonstreze dreptatea. Uneori nu mai poți și ești pe cale să renunți sau să cedezi psihic. Astrele îți surâd și-ți transmit să mai ai puțină răbdare, e nevoie să faci totul ca să închei etapa „acte", apoi te vei putea liniști și vei primi ceea ce ți se cuvine.

Fecioară

Trebuie să faci unele drumuri pentru întocmirea unor acte de care ai absolută nevoie, potrivit horoscop 7 Martie 2019. Birocrația și așteptarea te cam scot din sărite, dar nu prea ai ce face în situația de față. Este absolut esențial să treci prin toate etapele ca să poți merge mai departe cu planurile pe care le ai. Lucrurile evoluează mai repede decât crezi, așadar nu te enerva fără rost. Vei putea folosi actele imediat ce intri în posesia lor. Schimbarea e destul de mare. Felicitări! Una dintre cele mai arzătoare dorințe ți se va îndeplini repede.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel