Horoscop, joi, 6 septembrie, 2018

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Nativilor din Berbeci li s-au  spus că va veni un moment dificil şi au fost puternic influenţat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbră asupra acestui eveniment. Pentru Lei,  sursa cea mai puternică de energie pozitivă pentru aceștia este  familia.

Horoscop, 6 septembrie 2018, BERBEC

Demult ţi s-a spus că va veni acest moment dificil şi ai fost puternic influenţat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbră asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine dacă nu ai fi ţinut cont de zvonuri şi vorbe negative, pentru că exact ele sunt cele care au generat această stare proastă.

Dacă ai fi aşteptat să se întâmple fără atâtea temeri inoculate în suflet, cu siguranţă efectele neplăcute ar fi fost mult mai mici, dar ţi s-a creat permanent o aşteptare neagră care acum, iată, îşi arată colţii.

Horoscop, 6 septembrie 2018, TAUR

Nu eşti în apele tale, se vede că te macină nişte griji cărora nu le mai dai de capăt, dar dacă ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie.

Dacă eşti încăpăţânat şi îţi tot plângi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de preţ îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situaţii similare şi ştiu exact ce trebuie făcut în problema în care acum eşti tu implicat. Ridică privirea din pământ şi priveşte cu încredere la cel care este acolo să te susţină!

Horoscop, 6 septembrie 2018, GEMENI

Aşteptarea ta a luat sfârşit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, în faţa unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, poate chiar aşa cum ai dorit şi de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum.

Poate mai e loc de ultimele retuşuri înainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele.

Nu spune totuşi nimănui de realizarea ta până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poţi băga mâna în foc.

Horoscop, 6 septembrie 2018, RAC

Eşti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani mărunţi şi diseci firul în patru fără rost, prea stai şi analizezi fiecare chichiţă când lucrurile ar putea reveni mult mai uşor la normal.

Fă-le şi tu mai relaxat, chiar şi cu un dram de superficialitate, pentru că a le lua pe toate atât de în serios nu e în beneficiul tău.

Calmează-te şi ocupă-te de ce ai de făcut cu un soi de amuzament, ca şi cum ar fi o distracţie, nu ceva atât de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine dacă abordezi un zâmbet pe figură şi le vezi ca pe o joacă.

Horoscop, 6 septembrie 2018, LEU

Sursa cea mai puternică de energie pozitivă pentru tine, acum, e familia. De acolo primeşti toate resursele de care ai nevoie: şi iubire, şi susţinere, şi optimism, şi bucurie, cam tot ce ai nevoie pentru o viaţă armonioasă şi împlinită. Familia este în centrul universului întotdeauna, dar azi parcă se petrece ceva şi mai deosebit!

Ocupă-te şi tu mai mult de cei dragi, pentru că orice sursă de energie trebuie şi ea alimentată, nu-i aşa? Dacă ei te încarcă pe tine de atâtea lucruri minunate, la fel trebuie să oferi şi tu înapoi. Schimbul de energie pozitivă este susţinut reciproc şi fiecare se bucură astfel de darurile celuilalt.

Horoscop, 6 septembrie 2018, FECIOARĂ

Conflictul care musteşte în jurul tău are mari şanse să se calmeze, datorită intervenţiei unei persoane cu mai multă experienţă ce dă dovadă de un calm imperturbabil.

Aceasta demonstrează celor implicaţi în război că nu agresivitatea, nici atacul, şi nici nervii nu sunt calea de soluţionare a problemei care a generat tensiune, ci toleranţa şi răbdarea.

Tu le ai pe acestea în bagaj din belşug, deci ce-ar fi să apelezi la ele chiar acum? Un ton scăzut şi diplomat nu poate primi ca replică o înjurătură, ca atare fii tu cel care deschide primul calea spre negociere şi împăcare. Fii tu cel înţelept!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel