HOROSCOP, joi, 6 iulie 2017

Berbec

Nu stii cum sa abordezi ziua aceasta: sa profiti de liniste si odihna sau sa te apuci deja de ceva mai palpitant, care sa te scoata din comoditate? Numai de starea ta de moment depinde totul, pentru ca daca tot ce-ti doresti azi e sa lenevesti pe langa casa, cu preocupari sedentare, atunci trebuie sa te rasfeti inca o zi cu aceste placeri ale simturilor. Dar daca simti ca odihna te plictiseste, n-ar fi rau sa gasesti cel mai mic motiv de a iesi din monotonie si sa te implici intr-o actiune interesanta: sport, miscare, drumetii, munca!

Taur

Gata, ai decis ca de cum inainte sa schimbi macazul si sa nu mai faci ceea ce faceai inainte. Esti in fata unei mari transformari ce iti poate afecta existenta, personalitatea, stilul de a fi, regimul de viata, modul de a te comporta fata de o anumita persoana. Consideri ca nu mai poti continua pe aceeasi linie ca inainte, ca trebuie sa rupi pisica, si de azi incolo vei fi complet diferit. Ai mari sperante ca ai facut schimbarea cea mai buna pentru tine!

Gemeni

Tot ce faci azi parca merge pe dos incat e mai bine sa le lasi pe altadata. Apar mici obstacole in orice activitate, de la cele mai neinsemnate pana la cele mai importante, de parca ai fi total neindemanatic sau imprastiat. Nu te poti concentra la nimic eficient dar nici sa stai degeaba nu poti, ca atare te apuci de o treaba, dar care nu are efectele dorite. Intarzierile, refuzurile, micile defectiuni apar la tot pasul, incat vei spune ca e o zi ratata. Nu insista daca vezi ca nu-ti iese...

Rac

Numai prudenta te poate salva de un risc care apare azi in calea ta ambalat intr-o forma atragatoare. Totusi, intuitia ta nu greseste si simte de la o posta ca, in spatele acestei masti, se poate afla un pericol imens. Nu te lasi pacalit de aparente si tocmai pentru ca nu dai curs atractiei pe care o simti la prima vedere, vei scapa fara urmari nedorite. Vei descoperi, dupa aceea, ce se ascundea in spatele acestui moment critic si te vei felicita ca ai rezistat isiptei, spunand nu!

Leu

Nu prea iti place atmosfera acestei zile, ceva lipseste pentru a te relaxa sau a te odihni mai mult. Apar vesti neplacute sau situatii neasteptate care iti strica toata bucuria. Ai ceva probleme cu parintii sau, cand iti faci calcule in legatura cu bugetul familiei, ajungi la concluzii de-a dreptul ingrijoratoare. Discuti cu partenerul despre viitoarele voastre cheltuieli si iti dai seama ca nu vei face fata tuturor facturilor si datoriilor fara a lua de pe acum unele masuri mai drastice de economisire.

Fecioară

Nu reusesti sa pastrezi dialogul pe un teren amiabil ci iti cam pierzi calmul caracteristic atunci cand intelocutorii tai te critica, iti pun la indoiala argumentele sau uita de bunele maniere. Conversatiile pe care le porti azi au la origine o scanteie de scandal care, daca nu e stinsa din fasa, poate genera un conflict de proportii. Razboiul de idei este bun atat timp cat fiecare preia ceva din parerile celuilalt, altfel va deveni doar o ciondaneala fara sfarsit. Incearca sa aplanezi disputele.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel