Horoscop, joi, 30 mai, 2019

HOROSCOP
HOROSCOP

Horoscop. Nativii din Rac vor suferi, astăzi, o decepţie din partea prietenilor, iar Leii îşi vor petrece ziua în compania unor prieteni vechi alături de care vor depăna amintiri plăcute.

Berbec

Berbecii încearcă din răsputeri să ţină pasul cu evenimentele din viaţa lor. S-ar putea totuşi să aveţi nevoie de ajutor sau îndrumare pentru a putea trece cu bine peste orice problemă apărută recent. În orice caz, devotamentul de care daţi dovadă faţă de membrii echipei de la serviciu vă va aduce laude şi o şansă la proovare.

Taur

Tauri, fiţi răbdători! S-ar putea să vi se pună limita la încercare în această zi, mai ales în ceea ce priveşte comportamentul celor dragi. Lăsaţi problemele deoparte şi discutaţi cu tact ceea ce vă deranjează. Veţi găsi împreună o rezolvare. Spre seară astrologii vă sfătuiesc să ieşiţi la aer liber, plimbaţi-vă prin parc, luaţi cina la o terasă şi relaxaţi-vă.

Gemeni

Gemenii au parte de o zi grozavă, din toate punctele de vedere. Aveţi şansa de a întâlni pe cineva special, alături de care aveţi foarte multe în comun. Cine ştie? Poate se va înfiripa o frumoasă poveste de dragoste şi să fie sufeltul vostru pereche.

Vezi și: Horoscop iunie 2019. Schimbări majore în viața acestor zodii

Rac

Nativii din Rac vor suferi, astăzi, o decepţie din partea prietenilor. Pentru că obişnuiţi să vă încredeţi orbeşte în toată lumea (pentru că sunteţi de părere că toţi oamenii sunt buni, însă nu este aşa), dezamăgirile nu vor întârzia să apară. Este necesară o nouă abordare din partea voastră a relaţiilor cu oamenii din jurul vostru. Nu vă pierdeţi totuşi încrederea în oamenii buni, ci încercaţi să faceţi mai bine diferenţa dintre oamenii buni şi cei care sunt răi.

Leu

Leii îşi vor petrece ziua în compania unor prieteni vechi alături de care veţi depăna amintiri plăcute. Deşi veţi deveni uşor nostalgici, trebuie să reveniţi cu picioarele pe pământ pentru că oamenii din jurul vostru, respectiv familia, au nevoie de voi ca de aer. Aceasta este menirea voastră pe Pământ, motiv pentru care trebuie să vă urmaţi destinul. Nu uitaţi însă să aveţi grijă şi de voi: relaxaţi-vă mintea şi odihniţi-vă corpul.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară nu trebuie să uite, astăzi, că trebuie, din când în când, să-şi recunoască greşelile şi să-şi ceară iertare. Deşi credeţi cu tărie acest lucru, nu aveţi întotdeauna dreptate, iar faptul că greşiţi nu dovedeşte decât că sunteţi oameni. Arătaţi celor din jur şi celor în faţa cărora aţi greşit că sunteţi oameni şi cereţi-vă iertare. Nu vă costă nimic şi chiar veţi avea de câştigat.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel