Horoscop, joi, 28 iunie 2018

Horoscop. Scorpionii să fie atenți la cei care îi atacă, pentru că s-ar putea să fie cel mai de temut dușman ai lor. Pentru Balanță, aceștia sunbt persoanele  potrivite pentru toate provocările acestei zile.

Horoscop 28 iunie 2018 BALANTĂ

Eşti persoana potrivită pentru toate provocările acestei zile, pentru că ai un caracter puternic şi eşti oricând gata de o confruntare chiar şi cu cei mai acerbi inamici.

Oricare ar fi lupta la care eşti nevoit să participi, succesul nu poate fi decât al tău, deci fă un pas în faţă cu încredere, pentru că nimeni nu te poate întrece astăzi.

Că e o competiţie intelectuală, că e un concurs pentru a obţine un premiu sau doar o înfruntare cu o persoană la fel de bine pregătită ca şi tine, şansele de reuşită sunt de partea ta deoarece ai încredere absolută în puterea şi valoarea ta. Bravo ţie!

Horoscop 28 iunie 2018 SCORPION

Cel care te atacă azi atât de dur se dovedeşte a fi cel mai de temut inamic al tău, la momentul acesta, dar e bine că se arată la faţă, ca să ştii mai clar cu cine ai de a face.

Acesta apelează la vorbe dure, la lovituri sub centură, la injurii şi atacuri, cărora le poţi face faţă cu brio. Uneori, e bine să ai astfel de confruntări mai directe cu cei care nu te plac, pentru a-ţi face şi tu o idee cu privire la numărul real al duşmanilor din umbră.

Ar fi mai greu să lupţi cu cineva bine ascuns în spatele unei măşti false, or, o astfel de întrevedere directă te înarmează pe tine cu tot arsenalul necesar pentru o contra-ofensivă de succes!

Horoscop 28 iunie 2018 SĂGETĂTOR

Nu te lăsa învins de tonul ridicat al celor cu care discuţi azi, ci urmează de fiecare dată căile corecte şi legale în ceea ce faci. Unii vor încerca să te intimideze cu critici şi cu acuze dure, dar fii sigur că sunt nemeritate!

E modul lor de a-şi impune poziţia apelând la o atitudine dură, ca de profesori puşi pe note proaste, dar cât timp tu nu te simţi vinovat de nimic şi faci totul ca la carte, nimeni nu te poate îngenunchea.

Luptă cu dovezi incontestabile, fără să te abaţi nicio clipă de ca calea cinstită, căci adevărul învinge de fiecare dată!

Horoscop 28 iunie 2018 CAPRICORN

Mare grijă la tentaţiile rele ale acestei zile pentru că eşti gata să faci o mare greşeală, împins de cineva care, sub aparenţa unui prieten, caută să te inducă în eroare.

Sunt doar rele intenţii şi, dacă le asculţi, ai putea ajunge în faţa unui eşec imposibil de reparat. Este o zi în care riscul îşi bagă coada în treburile tale şi, dacă nu eşti prudent sau atent la semnalele negative care vin din toate părţile, ai putea strica totul, fără a mai recupera ceva după aceea.

Poate e chiar ispita de a face tu singur un rău, de a comite o infracţiune, cu speranţa că nu se va observa, dar de aici nu poate ieşi nimic bun, decât o complicaţie şi mai mare. Nu face nimic ilegal, riscant sau maliţios!

Horoscop 28 iunie 2018 VĂRSĂTOR

Nu eşti singur în lupta ta cu problemele, deci nu-ţi mai turna cenuşă în cap! Priveşte un pic în jur să vezi câţi prieteni adevăraţi apar la nevoie, totul e să-i laşi tu să se apropie şi să facă ceva pentru tine.

Eşti într-o pasă atât de proastă încât ai tendinţa de a spune că nimeni nu te iubeşte, nimeni nu face nimic pentru tine, că tu ai făcut totul pentru alţii iar acum ei au uitat de tine.

Te înşeli: există un grup de suport care poate face enorm pentru tine, îţi poate ridica moralul, poate chiar îţi poate rezolva ţie problema, dar, marcat de pesimism şi emoţii negative, nu prea îl vezi!

Horoscop 28 iunie 2018 PESTI

Nimic nu se ridică peste noapte, ci toate necesită efort, răbdare şi timp pentru a ajunge la nivelul cel mai bun. La fel şi în iubire, pentru că relaţia pe care încerci să o clădeşti nu merge atât de lin cum ai visa. Şi aici e nevoie de muncă şi sacrificiu pentru a clădi ceva solid care să vă împlinească pe amândoi.

Nu pretinde nici miracole, nici rezultate imediate în relaţia care evoluează acum pas cu pas, ci ai răbdare pentru a construi o relaţie trainică!

Doar asta vrei, iar din partea celuilalt vezi aceeaşi dorinţă de a dezvolta relaţia voastră cu seriozitate şi maturitate. Iubirea nu e o joacă!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel