Horoscop, joi, 28 februarie, 2019

Horoscop. Taurii ar fi bine să nu spere la  lucruri pe care nu le pot atinge, pentru ca unele din aceste puncte de varf depind de eforturile lor, iar Leii trebuie să fie  linistiți, să nu ceară permanent actiune si noutate, pentru ca nu au de unde sa apara chiar tot timpul.

BERBEC

Poate fi o zi dedicata iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaratii pompoase, cu planuri de viitor facute impreuna, pentru ca ai mare incredere in omul de langa tine si astepti mult de la ziua de maine. Daca abia azi cunosti pe cineva, atractia poate fi instantanee iar idila voastra poate evolua foarte repede, ajungand la un nivel la care poti spune ca te face fericit, ba chiar ca ti-ai gasit jumatatea potrivita! 

TAUR

Nu spera lucruri pe care nu le poti atinge, pentru ca unele din aceste puncte de varf depind de eforturile tale de pana acolo. Mai ai de muncit, de tras, de depus eforturi, scopul cel mare e inca departe, dar daca nu ai mai fi atat de concentrat la tinta finala, ci doar la drumul pana acolo, ai vedea ca evolutia va fi mult mai sigura. Uneori, visul te face sa pierzi din vedere instrumentele de a ajunge la el, deci revino in realitate, fara vise desarte si fara sperante imense. 

GEMENI

Te simti bine in pielea ta, datorita unui nivel de energie foarte ridicat pe care il poti valorifica cu succes. Atitudinea aceasta pozitiva, increderea absoluta in tine insuti, optimismul care ti se citeste pe chip au la baza o stare de sanatate foarte buna. De fapt, toate merg mana in mana, inlantuite: confortul fizic genereaza pace sufleteasca si armonie cu propria persoana, deci ai numai motive de bucurie cu privire la cel care esti, ca individ, ca om, ca parte din Univers.

RAC

Asa cum te porti tu cu ceilalti, asa vei primi si din partea lor, ca atare, ori de cate ori intri azi in contact cu cineva, gandeste-te la impresia pe care o lasi despre tine. Vei primi exact ceea ce oferi, nimic mai mult, nimic mai putin, deci nu judeca pe cineva daca nu vrei sa fii judecat, nu critica daca tu nu faci fata criticilor. Poarta-te cu ceilalti exact asa cum ai dori ca ei sa se poarte cu tine si ai sa vezi ca orice animozitate anterioara dispare ca prin farmec. 

LEU

Fii linistit, nu cere permanent actiune si noutate, pentru ca nu au de unde sa apara chiar tot timpul. Uneori intri intr-o zona mai terna, mai monotona, in care nu se mai modifica nimic, dar e absolut normal sa apara si perioade mai calme. E ca o perioada de sedimentare a aspectelor anterioare ca apoi, dupa ce vei extrage concluzia cea mai potrivita pentru cel invatate, sa pui in practica tot ce ai acumulat. Ai rabdare, azi nu se mai intampla nimic palpitant, asa cum iti place, dar poti sta linistit, cu convingerea ca si acest ragaz face parte din procesul de schimbare inceput candva. 

FECIOARA

Te afli la cheremul altora mai puternici decat tine care abuzeaza de pozitia lor. Desi nu le recunosti superioritatea intru totul, te supui totusi in fata autoritatii lor, pentru ca esti constient ca se pot folosi de dreptul lor de a sanctiona pe cei care nu fac precum li se ordona. Esti un simplu pion pe o tabla de sah unde altii detin fraiele jocului, dar asta nu inseamna ca le aprobi deciziile umil. E vremea lor, dar, intr-o zi, vei avea si tu dreptul la replica si te vei folosi de el cu incredere.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel