Horoscop, joi, 26 iulie 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Fecioarele să nu se lase copleşite de o emoţie negativă, chiar dacă ai impresia că, în loc să scapi de ea, iar la  Gemeni mai apar şi supărări în iubire, dar nu e bine să pună la suflet o banală ceartă.

HOROSCOP BERBEC, JOI 26 IULE

Ceva nu merge tocmai bine la serviciu, din cauza anturajului nepotrivit şi neconstructiv în care lucrezi.

Ai alături doar colegi negativişti, nepricepuţi, nemulţumiţi, plângăcioşi, persoane care văd numai pericole la tot pasul.

Cum să înaintezi când ei te trag permanent înapoi cu teamă de a nu greşi, cu refuzuri încăpăţânate, cu critică mai mult sau mai puţin meritate.

Nimic nu merge, şi dacă mai ai şi nenorocul unui şef la fel de dificil şi de obositor, nu se poate vorbi de rezultate promiţătoare la serviciu. Te întorci acasă extenuat din cauza efortului imens de a-i convinge să duceţi totuşi la capăt ce aţi început.

Dar e în zadar.

HOROSCOP TAUR, JOI 26 IULE

Eşti implicat într-un proiect care va avea rezultate excelente, dar nu ai ajuns încă acolo.

Parcă e un proces de coacere, pregăteşti terenul pentru momentul când vei începe să şi culegi recolta.

Trage tare, implică-te, investeşte-ţi toate resursele bune pentru acest proiect, pentru că, la final, te aşteaptă lucruri palpabile, materiale, concrete.

Nu e doar o muncă pentru aplauze sau felicitări, ci se va solda cu un profit vizibil, pe care vei şti să-l foloseşti în beneficiul tău.

Poate e o activitate fizică, lucrezi cu mâinile, modelezi concret ceva care va deveni rodul muncii tale pe care îl vei putea prezenta unui client ce va fi pe deplin satisfăcut de munca ta.

HOROSCOP GEMENI, JOI 26 IULE

Mai apar şi supărări în iubire, dar nu pune la suflet o banală ceartă.

E normal să gândiţi diferit din când în când şi, într-un moment de slăbiciune, să mai aruncaţi şi cuvinte grele! Linişteşte-te înainte de a-i da replica, pentru că dacă îi răspunzi imediat ce şi el ţi-a spus vreo două, poate ieşi cu furtuni nedorite.

Posibil ca la originea acestei tensiuni să se afle problemele personale din viaţa unuia din voi la care celălalt nu participă efectiv, ba dimpotrivă, poate îngreuia şi mai mult situaţia cu reproşuri şi acuze.

Nu critici aşteaptă cel supărat de la persoana iubită, ci înţelegere, sprijin, ascultare!

HOROSCOP RAC, JOI 26 IULE

Dacă pleci la drum, vei întâlni pe parcurs o mulţime de persoane care pot juca un rol important în planurile tale viitoare. Te întorci acasă plin de energie şi de elan, foarte motivat să te apuci de treabă, deoarece primeşti numai informaţii stimulative şi creative.

Pune-ţi calităţile mai mult în valoare pentru că te poţi remarca prin idei strălucite şi un tonus excelent.

Însăşi călătoria are un efect foarte tonic asupra ta, mai ales pentru psihic, deoarece oamenii pe care îi întâlneşti pe parcurs, locurile prin care treci şi ideile pe care le împărtăşeşti cu ceilalţi îşi ridică moralul şi îţi încarcă bateriile.

HOROSCOP LEU,  JOI 26 IULE

Nu pune la suflet micile motive de supărare care mai apar la orizont. Dacă nu le dai prea multă atenţie, vor dispărea de la sine, ca atare cea mai bună atitudine în faţa lor este umorul.

Glumind pe seama veştilor tocmai aflate, luându-le cumva peste picior, de parcă ar fi motiv de distracţie şi nicidecum unul de îngrijorare, vei vedea că efectele lor vor trece pe lângă tine fără să te atingă.

Situaţia de faţă e prea banală ca s-o amplifici atât.

Zâmbeşte, râzi, glumeşte pe marginea celor aflate, deoarece e atitudinea cea mai bună pentru ca efectele negative să nu se resimtă în nimic din ceea ce faci.

HOROSCOP FECIOARĂ, JOI 26 IULE

Nu te lăsa copleşit de o emoţie negativă, chiar dacă ai impresia că, în loc să scapi de ea, devine din ce în ce mai puternică.

E pentru că o laşi tu să crească, o alimentezi fără motiv, când ai avea în jurul tău atât de multe lucruri minunate către care să-ţi îndrepţi atenţia şi astfel să-ţi abaţi gândul de la acel aspect neplăcut.

Ai senzaţia că numai tu faci sacrificii, că numai tu eşti cel care are de suferit, dar exagerezi! În timp ce tu îţi torni cenuşă în cap sporindu-ţi supărarea, ar putea trece pe lângă tine motive excelente de bucurie, dar dacă tu stai cu inima strânsă şi cu ochii în pământ, cum să le observi?

Capul sus şi zâmbeşte!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel