Horoscop, joi, 26 decembrie 2019

Horoscop
Horoscop

Horoscop. În dimineața zilei de 26 decembrie vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Capricorn.

Berbec

Este la alegerea ta: dacă preiei organizarea evenimentelor familiei sau dacă te lași condus și constestat permanent de ceilalți.

Taur

Recomandabil este să nu stai doar în casă astăzi. O plimbare în natură cu persoanele dragi te va umple de voie bună cu siguranță.

Gemeni

Speri că încă nu ai primit toate cadourile destinate ție, că sigur rudele au mai ascuns din ele și asteaptă să îți facă o surpriză plăcută.

Rac

Toți cei dragi te vor acuza că nu ții cont de nevoile lor, ci doar de ce vrei tu să facă. Diplomația te va ajuta enorm în asemenea cazuri.

Leu

Pentru tine, sărbătorile înseamnă în primul și primul rând multă muncă. Nu reușești deloc să te odihnești și să te relaxezi.

Fecioară

Anul acesta parcă vrei să testezi mai multe preparate culinare ca niciodată. Ești ca un copil în fața unei vitrine cu dulciuri, le vrei pe toate.

Balanță

Prezența familiei te face fericit, dar te și scoate din sărite. Te-ai săturat să aplanezi conflicte inutile între generații.

Scorpion

Vorbești mult, cânți, dansezi și îți dai cu părerea despre orice subiect. Cei din jurul tău vor rămâne uimiți de efervescența ta de azi.

Săgetător

Luna Nouă activează sectorul financiar care a fost destabilizat ultimele zile. Îți vei face numeroase socoteli și strategii pentru următoarea perioadă.

Capricorn

Ești protagonistul zilei indiferent ce vei face. Debordezi de energie și te oferi să îi sprijini pe cei nevoiași. Încearcă să te și odihnești.

Vărsător

Va fi o zi mai apăsătoare pentru tine pentru că vei ține greu pasul cu oamenii din jurul tău. De aceea vei dori să te izolezi. Ai nevoie de liniște.

Pești

Evenimentele oamenilor dragi te pun pe gânduri și începi să îți faci diverse planuri pentru le face pe plac acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel