Horoscop, joi, 24 ianuarie, 2019

Horoscop. Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile Scorpionilor cade ca un trăsnet, pentru că-ţi strică toate planurile. Peștii sunt foarte incisivi în comunicare, ca atare trebuie să aibă grijă la tot ce spun.

Balanță – Horoscop 24 ianuarie, 2019

Azi te simţi liber să faci ce vrei, de parcă tocmai ai aflat un verdict prin care ţi să de voie să acţionezi cum îţi place! E o eliberare bine meritată, mult aşteptată, pentru că te-ai simţit o vreme captiv într-o situaţie în care erai defavorizat, tratat injust, subjugat fără să meriţi. Ai luptat pe toate căile corecte să-ţi demonstrezi nevinovăţia şi drepturile, iar acum ai putea primi răspunsul edificator care să-ţi dea în sfârşit acea senzaţie de totală descătuşare. Acum eşti liber să porneşti în ce direcţie vrei, de vreme ce s-a rupt ghiuleaua pe care o cărai de picior. S-a făcut dreptate, s-a făcut lumină, şi nu poţi să nu jubilezi în sinea ta spunând: am avut dreptate.

Scorpion – Horoscop 24 ianuarie,  2019

Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile tale cade ca un trăsnet, pentru că-ţi strică toate planurile. Dacă nu ai depinde de nimeni, lucrurile ar merge mai bine, dar mai sunt şi alte persoane implicate care mai mult te încurcă. Nu privi doar partea negativă a rolului celorlalţi în afacerile tale, pentru că vei descoperi că au şi un efect benefic asupra ta. Prin simpla lor apariţie neaşteptată, te obligă să-ţi aduni mai bine forţele şi să îţi argumentezi mai vehement părerile. Când eşti de unul singur, eşti tentat să te laşi furat de ideea că merge oricum...

Săgetător – Horoscop 24 ianuarie, 2019

Atitudinea calmă şi relaxată pe care o abordezi în faţa unei noi provocări este perfectă, pentru că nu intri în panică dacă lucrurile capătă un ritm ciudat. Le tratezi pe toate raţional, logic, matur, organizat, conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte. Faci un pact cu timpul pentru că mai e cale lungă până vei ajunge acolo unde vrei, deci de ce să te grăbeşti? Ai răbdare suficientă pentru a le lua pe toate pe rând, pe îndelete, şi a le duce la îndeplinire, convins că viitorul spre care te îndrepţi va aduce rezultate stabile, solide, consistente. Eşti un exemplu de maturitate şi încredere în ziua de mâine!

Capricorn – Horoscop 24 ianuarie, 2019

Ai grijă cum te comporţi azi în preajma unor persoane foarte sensibile, pentru că atitudinea ta mai directă, mai categorică, poate şi mai severă, s-ar putea să lase urme adânci asupra unui suflet fragil. Fii atent cum vorbeşti copilului tău, partenerului de suflet, părinţilor, sau, dacă e vorba de o discuţie cu oameni necunoscuţi, ai grijă cum te adresezi unor persoane cu probleme vizibile (bolnavi, singuri, săraci etc), pentru că vorbele tale ar putea fi suna cam dur pentru ei. Îmbracă orice replică într-o notă mai amiabilă, mai politicoasă, pentru că ar fi păcat să răneşti pe cineva care nu înţelege stilul tău mai direct de a vorbi. Impulsivitatea în comunicare taie şi rişti să generezi suferinţe şi mai mari în inima cuiva vulnerabil.

Vărsător – Horoscop 24 ianuarie, 2019

Eşti expert în comunicare, dar uită că, pentru a lăsa o impresie atât de bună, tu te pregăteşti, studiezi, munceşti intens înainte de a deschide gura. Asta faci şi acum: îţi pregăteşti cu multă seriozitate discursul pe care îl vei susţine în faţa cuiva, şi nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Aduni informaţie, citeşti, acumulezi cunoştinţe, întrebi în stânga şi-n dreapta pentru ca lucrarea ta să fie ireproşabilă. Ai toate şansele să iei cu notă bună la un examen sau să susţii o conferinţă de succes, pentru că tot ce spui e verificat, documentat, bazat pe fapte concrete. Ai ocazia de a preda în faţa altora şi îţi iei rolul foarte în serios.

Pești – Horoscop 24 ianuarie, 2019

Eşti foarte incisiv în comunicare, ca atare ai grijă la tot ce spui, mai ales la ce scrii, pentru că efectele cuvintelor tale va fi maxim. Dacă meseria ta implică texte în care e nevoie să fii dur, sever, critic, atunci atmosfera acestei zile te va ajuta să-ţi exprimi punctul de vedere mult mai clar şi să ajungi mai repede la scopurile propuse. Orice mesaj prin care trebuie să iei atitudine, să lupţi pentru un drept, să pui la punct un inamic sau să faci cuiva observaţie ţi se potriveşte de minune, pentru că te pricepi să găseşti cuvintele cu cel mai mare impact pentru a repara situaţia. Un articol scris de tine, o scrisoare trimisă cuiva acum, o reclamaţie scrisă lăsată la vreo instituţie vor avea efectul dorit, pentru că ai limba ascuţită, dar pe bună dreptate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel