HOROSCOP, joi, 22 februarie 2018

Balanță

Primesti o veste destul de abrupta care te obliga sa schimbi rapid sensul unei actiuni. E ca un ordin venit de sus caruia nu i te poti opune, deci lasa deoparte tot ce faceai si schimba macazul.

Ca vrei sau ca nu vrei sa faci aceasta modificare de strategie, intr-o zi vei fi multumit ca ai fost pe faza si nu ai amanat decizia, pentru ca reactiile prompte sunt si cele mai bune in situatia de fata.

Esti un as in astfel de momente, deoarece nu te cramponezi de o directie nici din comoditate, nici din teama, ci daca ti se ofera o alta cale, iti reconfigurezi imediat traseul.

Scorpion

Merita sa te lupti pentru drepturile tale banesti, chiar daca ar insemna sa-ti faci inamici peste tot. Daca stii ca meriti o anumita suma de bani pentru un serviciu prestat in beneficiul altuia si acesta nu te-a platit asa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru ca de buna voie nu va scoate banii din buzunar.

Conflictele cu tenta financiara sunt la ordinea zilei azi, fie ca e vorba de recuperarea unor bani, fie ca e vorba de discutii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulati fiecare acasa.

Săgetător

Te afli in compania unei persoane care te intimideaza, poate pentru ca are o personalitate puternica sau o functie suspusa si nu stii cum sa te comporti in fata sa.

Preferi sa taci sau mai bine zis lasi faptele sa vorbeasca in locul tau, deoarece trebuie sa te prezinti inaintea sa cu o sarcina indeplinita perfect.

Daca nu o vei indeplini cum trebuie, te vei simti vinovat si oarecum rusinat, tocmai de aceea faci un efort sa iti indeplinesti misiunea ireprosabil pentru imaginea ta.

Capricorn

Toata oboseala ta a fost in zadar pentru ca proiectul pentru care ai muncit atata esueaza acum. Nu trebuie sa mai insisti sa mai salvezi ceva, daca vezi ca nu merge nimic, ci sa te detasezi de toate fara a te crampona de un esec.

Schimba imediat macazul spre altceva, recuperand ce se mai poate, ca sa nu consideri ca ai investit inutil. Ceva-ceva tot va putea fi dus mai departe, dar nu cu aceleasi rezultate ca cele pe care le-ai sperat initial.

Vărsător

Daca vezi ca planurile facute pentru azi nu inainteaza orice ai face, nu insista. Schimba imediat macazul spre o alta activitate, care ar putea avea rezultate mult mai bune.

Te simti blocat intr-un punct mort din care nimic nu se mai urneste, dar, decat sa pierzi vremea cautand explicatii, mai bine ai renunta, deocamdata, la tot, si te-ai apleca asupra altor proiecte de care nu ai avut timp inainte.

Cand o usa ti se tranteste in nas, undeva, sigur se deschide o fereastra in alta parte si trebuie sa profiti imediat de alternativele pe care le ai la dispozitie.

Pești

Abia astepti un eveniment fata de care ai o atractie speciala, pentru ca il privesti ca pe o eliberare de stres, ca pe o evadare din cotidian.

Poate e o intalnire mult visata, o calatorie de la care ai mari asteptari sau doar o revedere cu prietenii pe care o presimti ca fiind cu totul speciala.

Privesti spre viitor cu un soi de optimism dus la extrem, ceea ce nu e o noutate la tine, dar nici nu lasi lucrurile sa ajunga ele singure acolo, ci le grabesti cumva evolutia pentru a te bucura mai repede de ceea ce visezi sa ti se intample.

Citește mai multe pe teotrandafir.com 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel