Horoscop, joi, 21 februarie, 2019

Horoscop. Leii au o zi plină la locul de muncă. Se va lucra sub presiune pentru a închide situația cu rezultate bune. Taurii vor trăi  dezamăgiri la locul de munca, ceea ce ar putea fi contraproductiv, deoarece le vor fi afectate performanțele. 

Berbec

Datorită poziției stelelor, Berbecul va avea o zi foarte productivă la lucru, iar panta ascendentă pe care o traversează îi va deschide porțile către orizonturi necunoscute în carieră, ceea ce va fi o provocare pentru Berbec dacă își va juca bine cărțile. Este momentul să fie decisiv și perseverent pentru a avea succes la locul de muncă. Deși Berbecul va găsi timp să-i ajute pe oameni, să le ofere sfaturi și sprijin, problema o va întâmpina la nivel emoțional, când o iubire a trecutului duce la eliminarea sentimentelor pe care crede că le-a depăsit. 

Taur

Astăzi vor trăi dezamăgiri la locul de munca, ceea ce ar putea fi contraproductiv, deoarece le vor fi afectate performanțele. Planurile cu prietenii vor fi ideale pentru a vă deconecta de rutină și pentru a vă bucura de viață. Starea de spirit ar putea fi astfel influențată în bine, veți avea parte de suprize la capitolul dragoste. Sănătatea emoțională a Taurului este instabilă și trebuie să acționeze asupra emotiilor pentru a evita prăbușirea.

Gemeni

Nesiguranța locului de munca cu care Gemen încep ziua va avea un impact nefast pentru seria de decizii proaste care va urma. Cei nascuti sub acest semn zodiacal se vor simți neîmpliniți. Astrologii le recomandă Gemenilor un control al temperamentului, evitând argumente inutile, în special cu cuplu. Au nevoie să alimenteze corect, deoarece sănătatea este la cote joase.

Rac

Se pare că ai ales deja să fii rațional, să îți păstrezi luciditatea chiar și atunci când îți permiți să te lași dus de văl, visând cu ochii deschiși. Dar păstrează-ți pentru tine reacțiile, nelăsându-te pradă instinctului de moment atunci când cineva are ceva de împărțit cu tine. Supărarea nu îți este de folos, de asemenea, nici furiile. Tensiuni în raport cu figurile autoritare de la serviciu sau de acasă.

Leu
O zi plină la locul de muncă. Se va lucra sub presiune pentru a închide situația cu rezultate bune. Leii își iau angajamente care le vor aduce noi oportunități și succes în carieră. La capitolul dragoste, ar fi bine să se bucure de paartenerii lor și să lăse lucrurile să meargă de la sine, până a lua o decizie definitivă. Sănătatea este la cote maxime, astfel încât Leii se vor simți mai energici ca niciodată.

Fecioară

Fecioarele vor avea o zi complicată, la capitolul bani. Atitudinea arogantă a celor născuți sub acest semn al Zodiacului le va afecta planurile cu prietenii, determindu-i pe oameni să se distanțeze de ei. La capitolul dragoste, Fecioara renunță la frica de angajamente și începe o noua etapa de viață cu partenerul sau. Sănătatea fizică a Fecioarei este stabilă, dar din punct de vedere emoțional nu va fi așa.

Citeste mai multe pe a1.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel