HOROSCOP, joi, 21 decembrie 2017

Berbec

Ai planificat demult o calatorie si i-a sosit vremea! Pleci la drum cu bucurie, cu mari sperante fata de ceea ce vei gasi la destinatie, dar desi este o deplasare organizata pana in cele mai mici detalii, nu fi atat de sigur ca-ti vor iesi ca la carte.

Multe surprize se pot ivi pe parcurs, deci n-ar strica sa ai un plan de rezerva in minte. Nici nu stii cum apare o situatie neprevazuta pe parcurs ce te obliga sa faci alegeri complet noi, iar spiritul tau prevazator isi va spune cuvantul. Daca ti-ai facut lectia de acasa, vei schimba usor macazul din mers.

Taur

Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensa nerabdare si entuziasm. Daca ai putea sa-ti pastrezi acest tonus pana la capat, roadele promitatoare pe care le astepti se vor ivi si mai repede, deoarece reusita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investesti. Alunga orice urma de suspiciune sau de teama si ia-l pe pot in brate in fata oricarei provocari! Vei vedea cu bine incep sa se aseze toate la locul lor numai datorita acestei atitudini de invingator.

Gemeni

Discutia pe care o ai azi cu ceilalti membri ai familiei are darul de a face lumina asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveti cu totii starea necesara si timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmeaza sa se intample si va mai clarificati aspectele incerte.

De acum inainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care va indreptati si veti fi recunoscatori acestei zile care v-a asezat fata in fata cu sinceritate pentru a va prezenta fiecare intentiile si asteptarile. Era nevoie de aceste lamuriri!

Rac

Uneori norocul vine din doua directii diferite si nu stii ce sa alegi si exista aceasta posibilitate si astazi: sa fii in fata unei decizii in care, orice ai alege, tot bine ar fi, ca atare poti lasa un pic lucrurile si la voia intamplarii.

Daca un lucru n-a mers bine prima oara din cauza unui mic ghinion, acum ar putea iesi excelent, pentru ca ai parte de a doua sansa! Profita de ocazie pentru ca totusi, ulciorul nu merge de multe ori la apa. Daca ti se ofera a doua oara, nu trebuie s-o ratezi, ca totusi nimic nu merge vesnic! Daca nici de data aceasta nu-ti iese, atunci e greu de crezut ca esti atat de baftos incat sa apara si a treia oara!

Leu

Sfaturile cele mai bune nu vin de la altii, mai invatati, pentru ca si tu stii foarte bine ce ai de facut. Ai suficienta experienta de viata, ai trecut prin destule ca sa gasesti in interiorul tau cheia problemei de astazi.

Poate nici nu e prima oara cand te confrunti cu ea, ca atare fa putina liniste in mintea si sufletul tau, pentru ca ele iti soptesc incotro e mai bine sa mergi. Intuitia e cel mai bun prieten, iar de data aceasta iti ofera solutii palpabile, nu doar simple avertismente. Inchei ziua cu problema rezolvata doar pentru ca ai ascultat intocmai ce te ghideaza vocea ta interioara.

Fecioară

Nimic nu se vindeca peste noapte, orice rana (fizica sau emotionala) are nevoie de timp ca sa se refaca. Asa esti si tu acum, in faza de recuperare dupa un moment critic ce a lasat urme, dar din care ai mai invatat ceva important despre viata. Nu privi cu frica si cu resentimente inapoi la sursa suferintei tale, ci cu recunostinta ca s-a intamplat asa, pentru ca acum ai sansa de a reconstrui totul.

Se ridica alt om din cenusa celui care a ars, si poti s-o iei incet-incet de la capat. Vei primi toate resursele necesare ca sa-ti revii si apoi sa treci la etapa urmatoare, dar primul lucru necesar e sa-ti faci timpul prieten, nu dusman. Respecta-l, trece in ritmul care-ti prieste tie!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel