HOROSCOP, joi, 16 martie 2017

Berbec

Nu te crampona de un banal hop, pentru ca si astfel de momente sunt absolut firesti in procesul in care esti implicat. Chiar daca acum nimic nu mai inainteaza, vei descoperi ca pana si aceste momente de repaus aveau rostul lor, pentru a-ti mai trage putin sufletul, pentru a privi lucrurile mai detasat de pe margine. Permite-ti acest ragaz binevenit si bucura-te de liniste, chiar daca ai fi dorit sa ajungi mai repede la anumite rezultate. Proiectul pe care il dezvolti tu acum e ca orarul de la scoala: ai o ora, apoi o pauza, inca o ora, apoi o alta pauza. Acum esti in pauza, revizuieste materia si pregateste-te pentru ora urmatoare!

Taur

Ai ajuns intr-un punct al planurilor tale in care iti poti permite sa te apleci asupra celor din jurul tau. Nu mai esti la fel de preocupat doar de propria persoana, doar de dorintele tale, ci ai starea necesara de a darui, de a da sfaturi, de a te pune in slujba celor care au nevoie de tine. Se presupune ca tu ai acumulat deja atata experienta de viata incat esti in stare sa inveti si pe altii, ca atare uiti azi de tine, de timpul tau, de proiectele tale, si vezi cum poti fi de ajutor celor care nu stiu incotro sa mearga. Altruismul acesta te reprezinta de obicei, dar azi il duci la cote maxime, sacrificandu-te complet pe tine doar pentru a le arata altora o cale.

Gemeni

Gaseste-ti ceva timp, astazi, si pentru sufletul tau, iesind undeva in natura sau macar intr-un loc unde isi poti permite sa inspiri aer curat si sa vezi cerul de deasupra capului. E ca o reconectare la sursa ta primordiala de energie, pe care nu o poti gasi in mijlocul orasului, intr-un bloc de beton sau intre cei patru pereti de la serviciu. Oricat de obosit ai fi dupa o zi de lucru, gaseste-ti timp sa iesi cu copiii la locul lor preferat de joaca sau sa umbli fara tinta cateva minute prin parc. Vei vedea ce efecte fantastice are o astfel de evadare din mediul inchis in care ai stat toata ziua. Deschide ferestrele si incarca-te de elementele naturii prin toate simturile!

Rac

Cat de multa bunatate poti avea, oare? Unii chiar vor fi tentati sa iti incerce limitele suportabilitatii si te vor ataca, te vor critica, te vor judeca intruna pana cand oricine altcineva ar fi clacat si ar fi rabufnit, dar nu si tu. Reusesti sa-ti pastrezi calmul si iubirea fata de oricine, stiind ca intotdeauna un astfel de ton e cel care va echilibra cel mai usor orice situatie neplacuta. Nu pui la inima, ci dimpotriva, esti atat de deschis si de generos in gesturi calde, incat toti vor dezarma rusinati in fata ta. Duhul blandetii e cheia!

Leu

Te simti blocat intr-o zona cumva tangenta cu ce se petrece in jurul tau, de parca lumea nu te intelege si te tine la distanta de miezul evenimentelor. Nu-i nimic, e pierderea lor, pentru ca tu ai avea o viziune diferita asupra lucrurilor si ar avea numai de castigat daca te-ar include si pe tine in aceasta aventura, ei nu sunt de acord cu ideile tale, poate mult prea moderne sau originale pentru capacitatea lor actuala de intelegere, si de aceea prefera sa ignore solutiile tale. Ai rabdare, intr-o zi isi vor da seama ca ai dreptate si atunci multi vor merge pe drumul deschis de tine, dar deja vei fi cu multi pasi inaintea lor si nu vei mai avea nevoie sa te bage ei pe tine in seama. Mergi deci pe calea ta!

Fecioara

Daca ai norocul sa vezi soarele pe cer, iesi afara, pentru ca aerul proaspat si cerul senin sunt medicamentele cele mai eficiente pentru starea in care te afli. Fie ca e o stare de depresie care te paste, fie ca e o problema de sanatate, nu de vitamine ai nevoie, ci de lumina cat mai multa ca sa-ti invadeze mintea si sufletul. Acasa, inchis intre patru pereti, nu vei primi doza de energie pozitiva de care ai nevoie, ca atare mergi undeva unde stii ca vei gasi doze maxime de veselie, de optimism, de culoare, de distractie. Inconjoara-te de copii si de activitati placute sufletului tau si iti vei reveni ca prin farmec.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel