Horoscop, joi, 13 decembrie, 2018

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Este o zi furtunoasă pentru Fecioare, cu multă agitaţie, cu replici tăioase, cu gesturi bruşte. Lei sunt  în compania adecvată pentru a se lupta pentru drepturile lor, pentru a arăta cât de bătăios şi ambiţios sunt, atunci când e în joc reputaţia lor.

Horoscop, 13 decembrie 2018, BERBEC

Primeşti o veste destul de abruptă care te obligă să schimbi rapid sensul unei acţiuni. E ca un ordin venit de sus căruia nu i te poţi opune, deci lasă deoparte tot ce făceai şi schimbă macazul.

Că vrei sau că nu vrei să faci această modificare de strategie, într-o zi vei fi mulţumit că ai fost pe fază şi nu ai amânat decizia, pentru că reacţiile prompte sunt şi cele mai bune în situaţia de faţă.

Eşti un as în astfel de momente, deoarece nu te cramponezi de o direcţie nici din comoditate, nici din teamă, ci dacă ţi se oferă o altă cale, îţi reconfigurezi imediat traseul.

Horoscop 13 decembrie 2018 TAUR

Prietenul la nevoie se cunoaşte, ca atare azi poţi privi cu încredere în jurul tău, ca să vezi pe cine te poţi baza la nevoie. Ajunge doar să arunci o vorbă că ai avea nevoie de un sfat şi atunci vei vedea cine sare în sprijinul tău.

Nu aştepta un miracol din senin, pentru că nu se va întâmpla nimic dacă nu recunoşti sincer că nu ştii ce trebuie făcut într-o anumită situaţie complicată. Trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui fără jenă că nu ştii, că nu ai soluţii la problema respectivă.

Cineva va fi alături de tine trup şi suflet şi te va îndruma pas cu pas, împărtăşindu-ţi din propria sa experienţă.

Horoscop 13 decembrie 2018 GEMENI

Când unul se ridică, altul coboară şi aceasta va fi şi tendinţa acţiunilor de pe parcursul acestei zile. Numai de tine depinde din ce tabără vei face parte, deoarece poţi trece prin situaţii din ambele sensuri: şi în sus, şi în jos.

Dacă tu faci parte dintre favoriţii acestei zile, încearcă să nu te gândeşti la ce simte învinsul, ci bucură-te cu toată inima de succesul tău.

Altul nu ar avea aceeaşi compasiune pentru tine dacă, din nefericire, ai fi tu în talerul celălalt al balanţei, ca atare abordează o atitudine uşor egoistă şi profită de şansa ta!

Horoscop 13 decembrie 2018 RAC

Fă un efort să te ocupi de lunga listă de sarcini mărunte pe care le-ai tot amânat în ultima vreme tocmai pentru că ţi se păreau neimportante, a venit şi vremea lor, ca atare concentrează-te asupra lor cu prioritate, pentru că vei scăpa repede de ele.

Fiind atât de mărunte, le termini repede şi vei avea o reală satisfacţie la finalul zilei că ai şters dintr-un foc atâtea puncte mici de pe lista ta de restanţe. Nu le mai amâna, ocupă-te de ele acum, ca să nu se aglomereze prea multe mai târziu!

Horoscop 13 decembrie 2018 LEU

Eşti în compania adecvată pentru a te lupta pentru drepturile tale, pentru a arăta cât de bătăios şi ambiţios eşti, atunci când e în joc reputaţia ta.

Cei din jur te susţin şi te motivează să faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a te remarca, pentru a obţine ceea ce ţi se cuvine, ca atare te poţi bucura de stimulentele celor care au încredere în tine ca de o porţie de benzină!

Unii te împing de la spate, te motivează, te încurajează cu vorbele cele mai potrivite, încât devii un luptător acerb pentru ceea ce vrei să obţii pe această cale. Poate că devii reprezentantul tuturor pentru o victorie de răsunet!

Horoscop 13 decembrie 2018 FECIOARĂ

Este o zi furtunoasă, cu multă agitaţie, cu replici tăioase, cu gesturi bruşte. Nici tu nu le agreezi la alţii, dar nici pe ale tale nu le poţi controla eficient. Orice interacţiune cu oamenii de aceeaşi vârstă se poate solda cu dispute pe marginea unor păreri extrem de variate.

În loc să accepţi ideea că fiecare gândeşte altfel, că toţi sunteţi diferiţi, încerci să-ţi argumentezi poziţia ceva mai agresiv decât de obicei, ripostând aspru la părerile adverse. Cineva trebuie să se retragă din acest conflict, altfel totul poate denatura într-un scandal ce poate duce la o relaţie eşuată.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel