Horoscop, joi, 12 septembrie 2019

Șeful va avea o remarcă răutăcioasă la adresa Săgetătorilor
Șeful va avea o remarcă răutăcioasă la adresa Săgetătorilor

Horoscop. Vărsătorii vor fi  foarte ușor de influențat, au niște antene care îi fac să preia repede stările de spirit ale celor din jurul său. Peștii să-și facă  socoteala banilor cheltuiți în ultimele săptămâni.

Berbec

Te simți neglijat sau nerespectat la locul de muncă. Toți colegii primesc laude și aprecieri, iar tu ești lăsat pe dinafară. Este doar o fază prin care trebuie să treci.

Taur

Replicile romantice de astăzi sunt mai mult praf în ochi. Fie că ești într-o relație, fie că abia ai cunoscut pe cineva, nu te încrede atât de ușor în vorbele frumoase.

Gemeni

Vorba dulce mult aduce și tu descoperi asta pe propria piele. Azi, diplomația este cheia succesului în tot ceea ce vrei să realizezi.

Rac

Evită să petreci mult timp la cumpărături pentru că te vei lovi de tot felul de situații ciudate care te vor încurca și îți vor consuma energia și resursele.

Leu

Orice plată pe care vei dori să o faci astăzi nu va fi una ușoară. Mai ales dacă este pentru abonamentele de la utilități. Te vei lovi de birocrație.

Fecioară

Fă tot posibilul să nu iei nicio decizie importantă astăzi, nu ai deloc claritate și cu siguranță nu vei alege ce trebuie. Încearcă să amâni.

Balanță

Ți se fac nenumărate propuneri profesionale și te bucuri în acest sens. Nu te izola prea mult astăzi de lume. Gătește-te și ieși la un film, la un concert sau la teatru.

Scorpion

Astăzi vei fi nevoit să găsești echilibru între viața profesională și cea personală. Și nu va fi deloc ușor. În plus, familia nu acceptă pic de compromis.

Săgetător

Șeful va avea o remarcă răutăcioasă la adresa ta. Nu vei ști cum să reacționezi în acest caz și vei acumula o furie interioară greu de controlat. Maine va fi liniște.

Capricorn

Nu uita că mintea are nevoie de antrenament permanent pentru a rămâne vioaie și curioasă. Citește o carte, ascultă muzică sau scrie ceva.

Vărsător

Vei fi foarte ușor de influențat, ai niște antene care te fac să preiei repede stările de spirit ale celor din jurul tău. E bine să fii empatic, dar nu uita de tine.

Pești

Fă-ți o socoteală a banilor cheltuiți în ultimele săptămâni. Vei rămâne uimit de sumele cheltuite aiurea, pe lucruri inutile, și astfel vei căuta o nouă strategie financiară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel