HOROSCOP, joi, 12 ianuarie 2017

Berbec 

De unde nici nu te astepti, apare azi solutia salvatoare ce va restabili echilibrul intr-o problema care scapase un pic de sub control. Fii deci atent la tot ce auzi, la sfaturile primite de la ceilalti, la coincidentele care apar in calea ta, pentru ca, printre ele, s-ar putea afla si raspunsul la una din intrebarile tale cele mai apasatoare. Vei descoperi ca nimic nu-i intamplator din ceea ce intalnesti pe parcursul acestei zile, ca atare fii atent la detalii, ca nici nu stii cum trece pe langa tine exact ceea ce aveai nevoie! Stai cu urechile palnie la informatii si totul va reveni la normal.

Taur

Esti suparat ca lucrurile nu pot evolua in directia visata deocamdata, dar nu sari la concluzii finale. Lucrurile sunt inca intr-o continua schimbare, practic nu s-a ajuns la nivelul la care poti spune ca intelegi exact situatia, deci mai ai putintica rabdare. Mai ai de trecut printr-un hop inainte de a primi ceea ce doresti, ca atare nu-ti pierde increderea, speranta ca va fi bine. Acum, pe moment, esti nervos si nemultumit ca visul tau nu s-a implinit, dar mai sunt inca unele aspecte care de-abia de acum urmeaza sa apara si sa completeze tabloul general. Nu azi, dar maine... poate?

Gemeni

Vindeca-ti inima de emotii negative, pentru ca le-ai acumulat fara motiv. Chiar nu ai de ce sa suferi: ti-ai infestat singur inima cu trairi negative care iti fac rau, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totala. Iarta, uita, inchide sipetul cu amintiri triste, nu mai privi inapoi la lucruri care te dor. Ce a fost a fost, ar trebui sa mergi mai departe cu lectia invatata, fara sa tot treci in revista ce a fost mai neplacut. Imagineaza-ti ca tristetea ta se duce pe o apa, la vale, si in urma ramane un suflet eliberat de o povara nemeritata. Arunca balastul peste bord si zboara liber din nou!

Rac

Nu te lua dupa judecatile aspre ale celor din jur, care au ales un anumit punct sensibil din ceea ce au facut tu candva si numai de acela se leaga. Tu intre timp ai evoluat, ai acumulat experienta, dar ei tot la vechea ta eroare se raporteaza, uitand ca omul cat traieste invata. Nu te lua dupa cei nedrepti care te acuza de cine stie ce erori demult comise, dar pe care tu intre timp le-ai reparat deja, ai invatat din ele, te-ai perfectionat si ai urcat treapta cu treapta spre mai bine, deci felul in care te privesc ei nici nu mai este valabil. E ca si cum ei te privesc la nivelul din liceu, cand tu ai ajuns deja la nivel de doctorat, deci ai rabdare cu ei sa afle cine esti!

Leu

Vorbesti despre viitor cu incredere si optimism, nu numai pentru ca ti se alatura si familia, la fel de entuziasmata de ceea ce se prefigureaza la orizont, ci pentru ca esti sigur ca mergi in directia cea buna trecutul e profesorul tau cel mai bun, pentru ca ceea ce urmeaza sa se intample de maine se bazeaza pe cele deja invatate ieri, si atat timp cat consideri ca ti-ai asumat lectiile trecutului asa cum se cuvine, nu ti-e frica sa pornesti spre viitor cu capul sus. Ai mai trecut prin situatii similare celor conturate acum la orizont, si daca atunci le-ai depasit cu succes, ajunge doar sa repeti reteta si va iesi la fel e bine si acum!

Fecioara

Vestile care ajung azi la urechile tale suna cam sumbru, dar nu ar trebui sa le pui la suflet. Exista o lege a compensatiei care spune ca atunci cand un plan al vietii merge prost, sigur din alta directie lucrurile merg foarte bine. Asta trebuie sa gasesti tu acum, acel plan unde ai numai motive de bucurie si optimism, pentru ca te poti agata foarte bine de el pentru a depasi cu bine emotia generata de vestile proaste. Sunt esecuri minore, privite in ansamblu, care nici nu ar merita atata atentie, ca atare asa ar trebui sa le tratezi si tu: cu detasare si indiferenta, ca si cum n-ar conta.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel